Interpretare vis in care apare un cort

0
2039
Interpretare vis in care apare un cort

Interpretarea viselor in care apare un cort. Cortul in vis poate reprezenta chiar propria casa, avand in vedere ca subconstientul arata si ca trebuie sa mai iesim in natura, sa tinem cont ca exista in viata noastra. El mai poate reprezenta si faptul in viata reala ar trebui sa abordam o gandire mai simpla, acesta fiind acoperisul de deasupra capului.

Trebuie sa incercam sa nu mai despicam firul in patru atat de mult deoarece e posibil sa fie totul doar in imaginatia noastra. Se spune ca atunci cand visezi ca esti intr-un cort inseamna ca vei avea parte de beneficii mari in societate si castiguri banesti insa daca acel cort este daramat de furtuna trebuie sa ai mai multa grija la accidente, e posibil sa ai parte de o nenorocire.

Cortul mai poate reprezenta si un serviciu nesigur, daca visati ca aveti un cort, il detineti inseamna ca veti avea parte de deziluzii, persoanele dragi nu va dau atentia necesara, motiv de frustrare si de cearta iar daca va visati in fata unui cort inseamna multa suparare in viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un fir

cort

Cand visati ca stati intr-un cort inseamna ca aveti parte de un sprijin benefic, cineva va sustine in ceea ce vreti sa faceti iar daca visati ca nu puteti intra intr-un cort inseamna ca veti da faliment intr-o afacere ori e posibil sa va pierdeti locul de munca sau sa fiti pus pe o pozitie inferioara fata de cea pe care in prezent o aveti.

Atunci cand visati ca stati intr-un cort pe malul marii sau la munte inseamna ca va trebui sa aveti mai multa grija la activitatile pe care le demarati, sa fiti mai calm si sa nu va mai grabiti pentru ca e posibil sa stricati tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.