Interpretare vis in care apare roata

0
5489
Interpretare vis in care apare roata

Interpretarea viselor in care apare roata. Atunci cand visezi o roata inseamna ca vei trai petru mult timp, nu vei avea nici probleme de sanatate, iar daca visezi ca ai o roata inseamna ca vei munci foarte mult insa vei si castiga le fel de mult.

Daca visezi o roata care se invarte inseamna ca vei suferi o serie de modificari care iti aduc numai bine, in curand scapi de necazuri iar daca visezi ca esti calcat de o roata inseamna ca te pandeste o mare primejdie, ai grija in trafic cu masina, mai ales daca de regula conduci tu.

Atunci cand visezi ca cazi sub o roata inseamna ca ai multe piedici la locul de munca, simti ca stagnezi din cauza cuiva, nu reusesti sa iti duci la bun final nici un plan iar daca visezi faci roti pentru alte persoane inseamna ca cei din jurul tau te vor sprijini si vor fi alaturi de tine la greu.

Daca visezi o roata de car inseama ca vei avea mult succes, iti va merge bine in grupul de prieteni, vei fi in centrul atentiei, iar relatia ta de cuplu va fi una minunata, daca visezi o roata de carucior inseamna ca vei avea grave probleme de sanatate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un car

roata

Daca visezi o roata a unei masini care a fost furata inseamna ca vei avea o problema de proportii iar daca visezi o roata de moara inseamna ca vei avea un trai comod iar si senin iar pentru femei acest vis mai prevesteste si un barbat iubitor si de casa.

Atunci cand visezi ca o roata de moara se opreste inseamna exact opusul si in plus vei avea un necaz, daca visezi o roata care se invarte fara sa se mai opreasca inseamna ca vei trece prin multe modificari si viata ta este in continua actiune si schimbare, daca visezi mai multe roti inseamna ca vei trei mult si bine.

Daca visezi roti mari inseamna ca trebuie sa ai grija deoarece te paste un necaz, daca visezi ca o roata sare de la o masina inseamna ca vei avea probleme cu banii, nu vei mai fi vesel mult timp, in plus te certi cu cineva, deoarece nu iti este fidel, daca visezi ca vezi pur si simplu o roata inseamna ca vei merge la un drum lung in care iti vor iesi niste bani, in plus iti vei face noi amici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.