Interpretare vis în care cineva din familie (mama, tata, frate) plânge

0
21215
Interpretare vis in care cineva din familie (mama, tata, frate) plange

Interpretarea viselor în care cineva din familie (mamă, tată, frate) plânge se referă în special la propria reflecție vis-a-vis de unele emoții sau sentimente. De multe ori se mai spune că urmează ceva bun.

Dacă visezi că plânge cineva din familia ta, atunci nu este un motiv de îngrijorare. În marea majoritate a cazurilor, o asemenea scenă nu reprezintă decât o descărcare nervoasă în timpul somnului. Cel mai probabil, emoțiile foarte puternice acumulate în timp și, cel mai probabil, în legătură cu personajele apărute, își spun cuvântul.

Este o refulare frecventă atunci când se acumulează nemulțumiri și stres, dar toate sunt pe cale să reintre în normalitate. Visul prevestește împăcare și restabilirea relațiilor normale, stingerea oricăror diferențe sau animozități, perioada de liniște, relaxare, împăcare cu o persoană cu care te-ai certat.

copil care plange

Visul în care îți apare tatăl tău și plânge poate să reflecte ajungerea la o înțelegere cu o persoană care are o autoritate mare, un acord stabilit. Reușești să te dezvinovățești în fața cuiva, adevărul este de partea ta, eliminarea negativității față de cineva mai puternic și care îți impune respect, depresurizarea unei situații față de o persoană mai slabă și asupra căreia ai o anumită autoritate, iertare.

O să depășești momentele grele și neliniștea care te-a cuprins din cauza lipsei banilor, grijile materiale se vor termina, relația cu tatăl tău se va îmbunătăți. O să te poți baza de acum înainte pe cineva care o să-ți asculte problemele.

Dacă visezi că cineva din familie plânge, de exemplu mama ta, atunci este posibil ca în realitate o traumă din trecut să vină la suprafață și, în cele din urmă, să o rezolvi într-un mod cât se poate de omenesc. Cineva o să te ajute să-ți leagă rănile sufletului, persoane bune care te vor menaja permanent, protecția după care ai tânjit atâta timp va apărea în sfârșit.

Relația tensionată dintre tine și mama ta se va termina, discuțiile din casă se vor calma. Alteori, mai poate să prevestească și o boală sau evenimente la care nu te aștepți și care te vor îngrijora. Mama ta se gândește la tine cu dor, nu ți-ai mai căutat de mult timp părinții.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un băiețel care plânge

Visul în care un frate de-al tău plânge poate să ilustreze în principiu rivalitate și colaborare deopotrivă. Astfel, plansul unui frate simbolizează în această conjunctură unele tensiuni legate de aceste aspecte. Poate să fie vorba de o colaborare mai tensionată cu cineva foarte apropiat sau, în același timp, poate să fie vorba de o rivalitate pe care abia o mai suporti.

Dacă fratele tău este mai mic în vârstă, atunci ai necazuri tu față de o persoană mai în vârstă și nu îți prea convine că nu poți să te impui nicidecum.

Dacă fratele este mai mare și plânge, atunci s-ar putea să te apuce puțin neliniștea pentru că nu te-ai căsătorit până acum.

o persoana din familie care plange

Dacă visezi că cineva din familia ta plânge, este posibil să ai frământări interioare pe o paletă foarte largă, începând de la sentimente foarte confuze și până la sentimente năvalnice, emoții foarte puternice. Tensiuni acumulate între membrii familiei tale.

Nu aveți probabil o comunicare prea bună în momentul de față, sunteți despărțiți unul de celălalt. Urmează un divorț al părinților sau o plecare la mare distanță, despărțire de familie.

Este important să remarcăm că visele în care membrii familiei plâng pot avea semnificații diferite în funcție de context și de cine este cel care plânge. Dacă ești părinte și îți vezi copilul plângând în vis, s-ar putea să resimți o anxietate diferită comparativ cu un vis în care părinții tăi plâng. Pentru a înțelege mai mult despre ce înseamnă când copilul tău plânge în vis, te invităm să citești acest articol.

De asemenea, ar putea fi util să ții un jurnal de vise penwtru a urmări temele recurente și detaliile care apar. Astfel, vei putea să înțelegi mai bine cum aceste vise se raportează la starea ta emoțională și să iei măsuri pentru a aborda orice probleme subconștiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.