Planetele in casa a XII-a

0
1327
Planetele in casa a XII-a

Casa a XII-a se mai numeste Casa Izolarii sau Casa Sacrificiilor. Aici vom avea in discutie cel mai mult puterea de dedicatie umana, de sacrificiu, de renuntare, greutatile care apar de-a lungul vietii cat si etapele de melancolie sau de izolare fata de semeni. In functie de planetele care ocupa aceasta casa vom putea vedea la ce anume va trebui sa renunte un nativ, sau ce compromisuri trebuie sa faca in viata pentru a avea un lucru dorit. Aceasta casa mai este numita si casa viciilor, a greutatilor, a bolilor, a depresiilor, cat si a dumanilor.

Totusi, chiar daca poate in aparenta ea se rezuma numai la aspecte negative, are un rol foarte important in viata nativilor deoarece ii invata sa treaca prin suferinte, sa se caleasca in viata, sa aprofundeze orice rau si bine, sa invete din experiente si sa se integreze indiferent de mediu sau de oameni. Casa a XII-a mai este asociata si cu karma, aducand in discutie faptul ca daca ai facut ceva rau sau ai gresit cuiva cu ceva atunci trebuie sa suferi ca sa iti rascumperi greselile. Din batrani se mai spune si ca e posibil ca oamenii sa fie in prezent cei care platesc pentru greselile stramosesti.

Soarele in casa XII-a

Soarele in casa XII-a

Nativii care au Soarele in casa XII-a sunt de regula persoane care sa retrag foarte mult in sine, ei nu leaga prea multe relatii de prietenie si nici nu se descarca fata de cei din jur, indiferent ca este vorba despre familie sau despre prieteni apropiati. Acesti natvi tind sa traiasca mereu numai cu sine, sa isi framante gandurile, sa isi faca tot felul de iluzii, de ganduri negative in general, avand mereu in cap ideea ca multa lume ii uraste si din acest motiv le merge lor prost in viata. Atunci cand Soarele este prost aspectat tendinta de a-i invinui pe cei din jur pentru esecurile personale este si mare, motiv pentru care la urma urmei nativul risca sa ramana singur si fara cineva care sa ii fie alaturi in momente cruciale.

Luna in casa a XII-a

Luna in casa a XII-a

Nativii care au Luna in casa a XII-a sunt foarte privilegiati de soarta pentru ca ei isi dau mereu seama cand gresesc si au timp cat si dispozitie sa repare ceea ce au facut rau, sau pot gandi inainte sa actioneze, ceea ce prea putina lume poate sa faca. Acesti nativi reusesc sa se autoanalizeze foarte bine si de cele mai multe ori acest lucru porneste din nevoia de a fi mai bun cu cei din jur, de a nu le da din experientele lor negative sau de a nu-i face sa sufere. Cei care au Luna prosta aspectata in casa a XII-a au de cele mai multe ori o critica excesiva indreptata la adresa altora, isi atrag multi dusmani sau pur si simplu oameni care nu ii plac si devin singuratici. Un punct forte al acestor nativi este faptul ca se pot detasa foarte usor.

Venus in casa a XII-a

Venus in casa a XII-a

Nativii care au planeta Venus in casa a XII-a au de cele mai multe ori tendinta de a face cele mai proaste alegeri in ceea ce inseamna relatii cu oamenii, nu invata niciodata din greseli si se lasa prea mult condusi de altii. Aici se pare ca nativii vor fi siliti de propria lipsa de vointa sa duca o viata searbada, se complac adesea in mizerie si nu au capacitate de a lua decizii, de a face ceva mai bun pentru ei chiar daca au calitati si aptitudini potrivite sau cel putin le pot dezvolta. Pe de alta parte nativii care au planeta Venus in casa a XII-a pot avea foarte multe legaturi amoroase care sa ii duc la disperare si la izolare.

Marte in casa a XII-a

Marte in casa a XII-a

Nativii care au planeta Marte in casa a XII-a sunt de regula firi foarte agresive si nu accepta nimic de la semeni. Ei au o energie latenta, nu se exprima asa cum ar face-o in mod normal, se lasa prada problemelor si isi plang singuri de mila. Nativii care au planeta Marte prost aspectata tind catre depresii majore, se lasa dusi de val si in caz de ghinion prea mare se retrag in sfera lor.

Citește și:  Zodia Balanta

Saturn in casa a XII-a

Saturn in casa a XII-a

Nativii care au planeta Saturn in casa a XII-a au de cele mai multe roluri binedefinte de ei insisi de victima, de prigoniti ai sortii si se pun mereu in fata hazardului. Desi aici am putea spune ca exista si o tendinta de izolare, o alta extrema ne poate duce catre pragul de oameni limitati care se situeaza mult prea sus fata de rolul pe care il merita in societate. Nativii care au planeta Saturn prost aspectata in casa a XII-a risca sa uite de sarcini si de nevoi, lasandu-se prada gandului ca orice ar face nu vor reusi sa razbata la lumina.

Mercur in casa a XII-a

Mercur in casa a XII-a

Nativii care au planeta Mercur in casa a XII-a sunt de regula persoane foarte inchise, nu comunica, au o lume a lor interiorizata foarte mult, nu se lasa ajutati si nu vor avea niciodata prieteni prea multi deoarece nu se deschid. Insa ei vor mereu sa ajute, sa fie alaturi de cei dragi macar cu prezenta, sa aduca un zambet, o bucurie, o raza de lumina in viata celor apropiati. Pe de alta parte insa acesti nativi mai au si ocazia de a se transforma insa numai daca la un moment dat isi dau seama ca viata pe care o au nu este cea potrivita si pot reusi mai multe.

Jupiter in casa a XII-a

Jupiter in casa a XII-a

Nativii care au planeta Jupiter in casa a XII-a sunt poate dintre cei mai apti sa isi asume vina pentru ghinionul pe care aparent il au, ei nu se lasa prada necazurilor, dimpotriva fac haz de necaz si asa merg si mai departe. Aceasta atitudine ii va ajuta sa obtina si mentori si protectori foarte sus pusi care nu neaparat sa ii ajute dar macar sa ii impulsioneze si sa le ofere o menire in viata. Nativii care au planeta Jupiter prost aspectata in casa a XII-a au de cele mai multe ori nevoie sa isi vada propriile limite ca sa nu se ridice prea mult singuri in slavi.

Uranus in casa a XII-a

Uranus in casa a XII-a

Nativii care au planeta Uranus in casa a XII-a reusesc in pofida sortii sa uite de esecuri, de boli si de ghinioane ca sa mearga mai departe, ei se sustrag din orice situatie mizera si se afirma individual si intr-un mod excentric. In cazul in care apar alti factori perturbatori acesti nativi ii inlatura cu gratie si multa rebeliune si in cazul in care dusmanii nu se inlatura, atunci pot deveni agresivi. Adopta mereu un caracter surprinzator.

Neptun in casa a XII-a

Neptun in casa a XII-a

Nativii care au planeta Neptun in casa a XII-a au de cele mai multe ori puterea de a citi pe chipurile oamenilor ceea ce acestia simt inauntrul lor. Acest lucru se datoreaza fie faptului ca au suferit mult la viata lor si au simtit si mai mult, fie faptului ca au cunoscut multe victime si si-au asumat si ei rolul de victima empatizand foarte mult. Acesti nativi se pot detasa foarte usor si isi pot da seama ce anume nu ii lasa sa ajunga catre succes.

Pluto in casa a XII-a

Pluto in casa a XII-a

Nativii care au planeta Pluto in casa a XII-a se vor complace si ei in mizerie, deoarece la un moment dat tind sa creada ca rolul lor este sa sufere, sunt de parere ca trebuie sa plateasca pentru greselile din alta viata. In cazul in care Pluto este aspectat prost, nativii au tendinte de agresiune si de violenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.