Interpretare vis in care esti bantuit de cineva mort

0
2787
Interpretare vis in care esti bantuit de cineva mort

Interpretarea viselor in care esti bantuit de cineva mort ar putea sa reflecte neputinta de a renunta la amintiri si experiente din trecut, probleme vechi nerezolvate.
Daca visezi ca esti bantuit(a) de o persoana care a murit atunci trebuie sa acorzi atentie experientelor tale din trecut unde s-ar putea sa se afle raspunsul la o intrebare, o problema din viata ta isi va gasi rezolvarea doar dupa ce vei realiza  ca radacinile ei nu sunt nicidecum actuale ci se afla intr-un trecut indepartat, poate chiar in copilarie sau tinerete.

Visul in care o persoana decedata te bantuie in vis face trimitere si la xperiente mai putin reusite pe care le-ai avut impreuna cu altcineva, nereusite care te macina si acum, lucruri inexplicabile, nu poti sa lasi niste sentimente negative sa plece din inima ta, inca mai simti ranchiuna fata de cineva.

Daca visezi ca o persoana cunoscuta care a decedat te bantuie in somn se poate ca sa existe o legatura directa si in realitate, lucruri neimpartasite care ar fi trebuit sa fie spuse, mici conflicte nerezolvate pe care le-ai avut cu acea persoana, nu intelegi ceva si te intriga foarte mult, sentimente pe care le tii inabusite, nu poti sa treci mai departe in viata din cauza unor aspecte ce tin de trecut.

bantuit de cineva mort

Visul in care esti bantuit(a) de o persoana care a decedat ar putea sa reflecte in viata reala lucruri pe care persoana respectiva – daca este cunoscuta – ar fi vrut sa ti le impartaseasca, persoana care a murit trebuia sa iti spuna ceva important, legaturi comune, probleme comune, secrete bine pazite pe care ar fi trebui sa le cunosti si tu, o sa apara in curand cineva care o sa-ti aminteasca de o veche problema sau de aspecte de mult timp uitate si care trebuie readuse in actualitate.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pământul distrus de potop

Daca visezi ca esti bantuit de o ruda care a decedat atunci se poate sa reapara in actualitate probleme legate de vreo mostenire care s-a impartit in mod necorespunzator, o mostenire se va imparti in curand, certuri legate de averea familiei, se va redeschide un proces, cineva din familia extinsa reclama faptul ca a fost nedreptatit(a), secrete de familie pe care le vei afla.

Visul in care iti apare un bunic care a decedat si te bantuie tot timpul in vis ar putea sa fie un semn ca nu esti atent(a) la afacerile pe care le desfasori, lucrurile iti scapa din mana, nu te dedici familiei tale in totalitate sau nu iti dai tot interesul pentru o afacere sau pentru locul de munca.

Daca iti apare in vis o matusa care a decedat atunci s-ar putea sa iti surada norocul la o mica afacere, o sa ai o sansa de a castiga ceva, daca in vis matusa te bantuie si este suparata este posibil sa ai probleme cu banii sau sa descoperi ca cineva te-a furat.

Visul in care o persoana care a decedat te bantuie ar putea sa fie un semn ca vei renunta la ceva cu greu, te vei conforma cu greutate unor noi conditii sau la conditii vechi pe care nu le-ai acceptat niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.