Luna in relatie cu Neptun

0
771
Luna in relatie cu Neptun

Luna in relatie cu Neptun, in functie de cum este aspectata poate avea diverse conotatii. Astfel avem Luna in conjunctie cu Neptun care duce la o viata plina de semnificatii bizare, de experiente inedite, neobisnuite, in special in momentul in care sunt si alte planete active sub acest aspect astral. Nativii ar trebui sa incerce sa distinga intre ceea ce inseamna impuls si ceea ce inseamna gandire ori dorinta ce poate fi premeditat, in caz contrar se vor trezi implicati in activitati pe care cu timpul ajung sa le regrete. Aceasta pozitie devine foarte curioasa iar pentru o cunoastere mai profunda trebuie studiata astrograma natala, alcatuita cu date exacte si cu circumstantele de rigoare.

Astfel nativii vor sti mai bine ce si cum sa foloseasca in beneficiul lor. Insa ne este necesar ca nativii sa nu se astepte de la cei din jur sa ii inteleaga pe deplin, mai ales pentru ca adesea devin misteriosi si nu toata lumea are capacitea de a intra in mintea si sufletul uman. Sub acest context astral se arata si foarte multe calitati artistice, indivizii avand o afinitate pentru tot ceea ce inseamna senzorial in arta, avand si o natura mai sensibila, desigur cea psihica.

Luna in opozitie cu Neptun nu este tocmai un context favorabil, deoarece aduce cu sine o serie de dezamagiri, piedici in ceea ce inseamna libertatea exprimarii, de actiune. Nativii ar trebuie sa incerce sa evite sa se supuna altora, deoarece acest context astral implica si imposibilitatea de a putea fi coordonat de cei din jur si astfel se vor ivi o serie de neintelegeri ce pot ajunge foarte grave, in special daca stam sa ne gandim la locul de munca sau in relatia cu partenerul de viata.

Citește și:  Casele astrologice

Indivizii nascuti in aceasta circumstanta ar trebui sa evite si experimentele cu drogurile, deoarece sunt foarte sensibili la acestea, predipusi catre dependenta. Simturile sale sunt mai subtile, mult mai exacte si aduc cu sine o trezire spirituala, deschizand mintea catre cele mai obscure situatii.

Luna in trigon cu Neptun vine cu o capacitate mare de a putea primi ceea ce are Neptun mai bun, vibratiile sale reusind sa fie transpuse in emotii si in idei. Influenta este in general benefica si deschide simpatiile, creste foarte mult nivelul afectivitatii, da simt artistic, uneori inspiratii poetice. Totodata se adauga si oarecare rotunjire a caracterului si da un plus de farmec intregii personalitati, facand nativul mai mult ori mai putin prietenos, sociabil cu lumea din jurul sau.

Asta inseamna ca atunci cand apropiatii sau chiar si necunoscutii vor avea necazuri, beneficiaza de intelegerea, sustinerea si simpatia nativului. Se manifesta si un simt vital pentru frumusetea fizica, deoarece partea senzoriala din arte apeleaza puternic in aceasta zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.