Interpretare vis in care apare dovleac

0
12348
Interpretare vis in care apare dovleac

Interpretarea viselor in care apare un dovleacAtunci cand visezi un dovleac inseamna ca vei avea necazuri la locul de munca si in familie. Daca visezi ca culegi dovlecei inseamna ca trebuie sa fii mai cumpatat, sa nu mai cheltui atat de mult si in nici un caz sa nu traiesti o viata in desfrau iar daca visezi ca ii cultivi inseamna ca te vei vindeca dupa o boala sufleteasca sau trupeasca.

Un dovleac crud in vis reprezinta o boala pe care nu o asteptai iar daca visezi ca mananci un dovleac inseamna ca vei avea parte de o casnicie fericita, vei primi o veste buna. Daca visezi ca semeni dovlecei inseamna ca te asteapta mult noroc, multa fericire, intelegere, iti va fi bine pe toate planurile.

dovleci

Daca visezi ca se sparge un dovleac inseamna ai parte de necazuri la locul de munca, te asteapta o boala cu bube. Dovleacul din vis mai poate simboliza si o stare generala proasta.

Atunci cand visezi ca mananci dovleac crud inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta deoarece ai o boala netratata din trecut. Cand visezi ca mananci dovleac si iti place foarte mult inseamna ca vei avea parte de armonie in familie, e posibil sa intri si in posesia unor informatii care au menirea sa te inveseleasca, sa te faca sa uiti de griji.

Totodata atunci cand visezi ca semeni dovleac inseaman si ca destinul iti va fi favorabil, vei avea parte de foarte multe intamplari fericite in viata,te vei intelege bine cu toata lumea, traind intr-o armonie deplina.

Daca visezi cum se imbucateste un dovleac, se sparge, inseamna ca fie trebuie sa ai mai multa grija de sanatate, deoarece e cam subreda, fie trebuie sa iti vezi de locul de munca insa cu mai mult interes deoarece e posibil sa se iveasca unele probleme.

Citește și:  Interpretare vis in care apare telina

Dovleacul in general reprezinta familia iar daca acesta este intreg in vis inseamna ca asa va fi si familia ta, plina de pace si veti avea o comunicare buna in general, insa daca visezi ca mananci dintrun dovleac intreg inseamna ca vei avea multe necazuri mai ales pe fondul sanatatii.

Daca visezi dovlecei mici si proaspeti acestia iti arata de fapt ca in perioada care urmeaza, vei avea parte de bucurii, de onoare, ti se ivesc multe sanse de reusita, grupul de prieteni te va sprijini in orice faci, in plus e posibil ca un amic foarte apropiat sa contribuie de buna seama la reusitele tale, sa te sustina neconditionat.

dovleac

Pe de alta parte, putem invoca si povestea de basm a Cenusaresei care introduce in acest dovleac o aura mistica, de simbol, el fiind si unul dintre obiectele de magie ale vrajitoarelor. Insa tot aici se mai poate vorbi si despre situatiile in care in familie, in trecut au existat anumite certuri conduse de rivalitate mai ales intre frati.

Totusi dovelacul din vis mai poate fi si simbolul pantecului feminin, sugerand nasterea, deci marirea familiei, ori poate sa fie si un simbol cu conotatie sexuala, avand in vedere ca reprezinta vaginul femeii, metaforic vorbind.

Atunci cand este visat pe timp de toamna, mai ales de catre oamenii din mediul rural, dovleacul reprezinta faptul ca vor avea o recolta foarte buna vor avea ce culege si nu vor duce lipsa de nimic pentru toata iarna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.