Trasaturile fizice ale zodiei Capricorn

0
386
Trasaturile fizice ale zodiei Capricorn

Aspecte generale ale zodiei Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt firi foarte demne, impun mereu un respect deosebit celor din jur si par sa aiba un anumit grad de perfectiune in ceea ce priveste impozanta lor. Insa nativii din aceasta zodie au trasaturi fizice bine definite, ei formeaza grupuri intregi de indivizi care tind catre formele animalice, desi pot apartine mai multor categorii, avand impreuna aceasta trasatura definitorie.

Desigur acesti diplomati, mereu calmi, cu picioarele pe pamant, dornici de un castig stabil, de comoditate cat si siguranta materiala, vor reusi sa socheze in cele mai multe cazuri, unde desigur ca isi vor etala acea latura pe care prea putini o cunosc si anume blandetea si romantismul. Totusi, in toata structura lor fizica acestea isi au prea putin locul, deoarece nativii din zodia Capricorn nu au tendinta de a lasa pe cineva sa se apropie prea mult de dedesubturile lor sufletesti, preferand sa mentina o anumita aparenta.

Aspecte generale ale zodiei Capricorn

Trasaturi definitorii ale chipului unui Capricorn

De cele mai multe ori chipul lor pare putin alungit, avand in vedere ca capricornul are un chip ascutit, iar ochii par sa fie mici, insa ageri, capatand de cele mai multe ori culoarea maro – verzuie. Genele sunt putin lungi, oarecum intoarse si par sa dea impresia de elasticitate, insa au doar acea prestanta nobila cu care se puteau mandri in trecut nobilii sau personajele aristocrate.

Parul lor pare des insa este aspru, are o anumita constitutie care pare ca denota volum insa fiind totusi oarecum sarmos. De cele mai multe ori pot avea si sprancenele dese, insa la reprezentantele feminine ale zodiei Capricorn se va remarca o anumita finete, pe care e posibil sa nu o intalnim prea des la reprezentantii masculini ai acestei zodii.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Gemeni

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Capricorn

Cand vorbim de nativii din zodia Capricorn cat si de mersul sau de mimica lor este imposibil sa nu luam in calcul si trasaturile fundamentale ale animalului care ii reprezinta. De cele mai multe ori ei au un mers apasat, agitat insa ordonat, impunator, sau mai bine spus constant si asezat.

Fiind adesea mai robusti, acesti nativi par sa se deplaseze intr-o sfera rectangulara sau cel putin creeaza impresia unei forme robuste, care ocupa mult spatiu. In cazul in care intalniti un nativ din zodia Capricorn pentru prima data veti observa la ei o strangere ferma de mana, o impozanta demna apreciat, chiar daca pentru unii acestia pot parea agresivi la prima vedere. Ei sunt de fapt fiinte foarte gingase atunci cand le intri sub piele, iar cu timpul pot deveni cei mai buni tovarasi.

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Capricorn

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Capricorn

Vestimentatia nativilor din zodia Capricorn denota de cele mai multe ori un anumit caracter sobru, foarte rar vor adopta tinute sportive, poate doar atunci cand se grabesc sau cand trebuie sa mearga la alergat sau cine stie in ce activitati de rutina. Femeile vor alege mereu o vestimentatie eleganta, rafinata, insa simpla, niciodata iesita din comun, iar barbatii par sa dea adesea prea multa importanta felului lor de a arata.

Aici insa vorbim mai mult de cazurile in care Saturn, planeta care ii guverneaza, exercita prea multa forta, de obicei insa si acestia reusesc sa se faca observati mai ales prin tonuri reci, culori sobre, pamantii, ocolind cu gratie vestimentatia prea vesela sau prea colorata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.