Zodiacul indian

0
81
Sursa: godwallapers.blogspot.com

Zodiacul indian sau zodiacul hindus cuprinde o multitudine de zodii in numar de 36. Acest numar mare de zodii se datoreaza impartirii anului in decade. Fiecare zodie are 10 zile calendaristice. Asadar, o zodie din zodiacul european corespunde pentru trei zodii din zodiacul indian.

Vom enumera mai jos caracteristicile principale pentru fiecare dintre cele 36 de zodii impreuna cu perioada de timp ce le corespunde.

Primul semn corespunde persoanelor nascute in decada 21.03 – 31.03 si se numeste toporisca. Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane sociabile, extrem de deschise la nou, care isi iubesc nespus de mult partenerii de viata. Iubesc discutiile de dragul discutiilor si ar petrece ore intregi in compania unei persoane cu care se pot contrazice non-stop.

Decada 01.04 – 10.04 corespunde in zodiacul indian calului. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt persoane care nu accepta parerea majoritatii ca pe una de necombatut. Au propriile idei, isi conduc viata dupa ele si nu se abat de la ele sub nici o forma.

zodiacul inian

Birjarul reprezinta perioada 11.04 – 20.04. Birjarul reprezinta o persoana foarte receptiva la nou, cercetatorii sunt in general nascuti in aceasta perioada. Domeniul de activitate este intr-o continua schimbare, nu vor avea doar o meserie, ci o vor schimba frecvent.

Cei nascuti in perioada 12.04 – 30.04 sunt nascuti sub zodia focului. Sunt firi extrem de deschise, sunt firi artistice cu un simt estetic foarte dezvoltat. In relatia cu partenerul vor fi mereu loiali.

A cincea zodie din zodiacul indian este reprezentata de capra si pentru a fi nascuti sub acest semn trebuie ca data dvs. de nastere sa fie in perioada 01.05 – 10.05. Daca v-ati nascut in aceasta zodie sunteti o persoana optimista, inteligenta, dar si temperamentala. Partenerul de viata vi-l alegeti cu grija, nu va grabiti cand o faceti, iar cand reusiti sa alegeti persoana potrivita ii sunteti extrem de loiali.

Elefantul in zodiacul indian apartine decadei  11.05 – 20.05 si reprezinta persoane blande, rabdatoare si inteligente. Foarte important pentru dvs. este sa urmati o meserie care va face placere.

Firul apartine decadei 21.05 – 31.05. Meseria cea mai potrivita pentru aceasta zodie este cea de avocat sau orator. Nativii din aceasta zodie stapanesc foarte bine arta comunicarii si reusesc sa ii cucereasca prin intermediul acesteia pe cei din jurul lor.

Daca v-ati nascut in perioada 01.06 – 10.06 atunci apartineti zodiei phoenix. Sunteti o persoana care este agreata de majoritatea oamenilor, sunteti un bun ascultator, dar si un bun sfatuitor.

Pentru perioada 11.06 – 20.06 zodiacul indian a rezervat loc diamantului. Nativii nascuti sub semnul diamantului adora sa fie maguliti si sunt adesea manipulati de magulitori.

Vierul ii reprezinta pe cei nascuti in perioada 21.06 – 30. 06. Este un excelent manipulator si foloseste oamenii pentru a-i duce la sfarsit propriile sarcini pentru ca munca nu il caracterizeaza.

Sarpele in zodiacul indian ii reprezinta pe cei nascuti in perioada 01.07 – 10.07. Acestia sunt firi aventuriere, instabile, pentru care nu exista ziua demaine. Tot ce au este castigat spontan si poate disparea la fel de spontan.

Zodia testoasa apartine decadei  11.07 – 21.07. Nativii din aceasta zodie sunt firi extrem de sensibile, care isi gasesc siguranta intr-o persoana din anturaj, ajungand intr-un final sa depinda de aceasta.

Cainele detine decada 22.07 – 01.08. Ca si animalul ca ii reprezinta persoanele din aceasta zodie sunt loiale si cinstite, dar au si un simt special atunci cand cineva incearca sa le insele.

Citește și:  Compatibilitatile zodiei Scorpion cu toate zodiile

Decada 02.08 – 12.08 apartine vanatorului. Acesti oameni sunt extrem de temperamentali si inteligenti. Cea mai potrivita cariera pentru ei este cea de politician.

Ursul ii patroneaza pe cei nascuti in decada 13.08 – 23.08. Nativii prefera o viata linistita, sunt foarte buni prieteni si isi ajuta de cele mai multe ori prietenii dezinteresat.

Fecioara ii reprezinta pe cei nascuti intre 24.08 si 02.09. Persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt persoane extrem de exigente, atat cu ei cat si cu cei din jur. Nu am pic de diplomatie si critica orice considera ca merita criticat.

Zodia pana isi are ca si corespondent perioada 03.09 – 12.09 si reprezinta persoane care se exprima extrem de bine atat in scris, cat si in sustinerea discursurilor lor.

Randunica urmeaza zodia pana avand ca decada 13.09 – 23.09. Persoanele din aceasta zodie nu isi doresc nimic mai mult decat o viata tihnita, inconjurata de familie si de prieteni.

Cei nascuti in perioada 24.09 – 03.10 apartin zodiei balanta. Cea mai potrivita meserie pentru cei din aceasta zodie este cea de preot, ei fiind persoane extrem de religioase.

Uliul are ca decada perioada 04.10 – 13.10 si reprezinta persoane detasate, cu o doza mare de pragmatism.

Perioada imediat urmatoare uliului apartine maimutei pentru decada 14.10 – 23.10. Persoanele din acest semn zodiacal sunt persoane superficiale in relatiile amoroase, urzind planuri ascunse si punandu-le in acelasi timp in practica.

Delfinul din zodiacul indian ii reprezinta pe cei nascuti in decada 24.10 – 02.11. Sunteti o persoana vicioasa, amatoare de senzatii tari si extrem de cheltuitoare.

Turnul corespunde decadei  03.11 – 12.11 si reprezinta persoane linistite, taciturne si extrem de posesive.

Leul ii reprezinta pe cei nascuti in perioada 13.11 – 22.11, care sunt persoane inteligente ce ii ironizeaza pe cei din jur, in modul cel mai acid posibil.

Pustincul (23.11 – 02.12) este o persoana retrasa, care se autoizoleaza si care nu se va casatori cu cineva care nu ii impartaseste preocuparile.

Scoica (03.12 – 12.12) reprezinta o persoana care le asculta problemele celorlalti fara a dezvalui ceva despre sine. Nativii din aceasta zodie sunt persoane intelepte care invata din greselile din viata.

Zodia Metal din zodiacul indian (13.12 – 21.12) este reprezentata de o persoana rece, care ia decizii finale si drastice, imposibil de combatut.

zodiac indian

Zodia Funie (22.12 – 31.12) are drept calitati generozitatea, inteligenta si abilitatea.

Lotusul (01.10 – 10.01) ii reprezinta pe cei care adora sa fie in centrul atentie, care tin foarte mult la libertatea personala si care nu accepta constrangerile.

Arcasul (11.01 – 20.01) este o persoana visatoare, care isi cladeste o lume a lui si care traieste in ea.

Vulturul (21.01 – 30.01) reprezinta persoanele puternice si hotarate.

Caleasca (31.01 – 09.02) este reprezentata de oamenii mereu in miscare, de adevaratii deschizatori de drumuri.

Zodia Apa (10.02 – 19.02) are in componenta ei persoane orgolioase si incapatanate, care nu se lasa pana nu isi ating scopul.

Perla (20.02 – 01.03) ii reprezinta pe oamenii care se ascund sub o infatisare puternica, dar care in esenta au nevoie de tandrete si ocrotire.

Daca v-ati nascut in perioada 02.03 – 10.03 atunci apartineti zodiei corabie. Sunteti o persoana lipsita de scrupule pe ajutorul careia nu se poate baza nimeni.

Ultima zodie din zodiacul indian este zodia yoghin (11.03 – 20.03) si reprezinta o persoana cu aspiratii spirituale, care uraste materialismul lumii in care traieste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.