Interpretare vis in care apare o crima

0
66001
Interpretare vis in care apare o crima

Interpretarea viselor in care apare o crima. Atunci cand visezi o crima inseamna ca in viata reala vei fi usurat de unele situatii insa daca in vis tu esti victima crimei inseamna ca vei avea parte de o viata lunga.

Pe de alta parte daca tu esti cel care in vis face o crima inseamna ca in viata reala vei face o nedreptate pentru care vei regreta mult si vei face tot posibilul ca sa o indrepti. Atunci cand visezi ca se savarseste o crima in fata ta inseamna ca persoanele care nu te suporta vor incepe sa te vorbeasca de rau, vor avea multe de comentat si vor incepe sa iti creeze necazuri.

Atunci cand visezi ca cineva vrea sa te omoare insa tu poti sa impiedici acest lucru inseamna ca va trebui sa iti pui spiritul in miscare ca sa eviti unele lucruri urate, ceea ce inseamna si ca trebuie sa lais la o parte latura materiala a vietii.

Adeseori visele in care apare un criminal sau o crima inseamna ca sunteti avertizati asupra unor lucruri, mai ales daca aveti dusmani in realiate. Daca in vis tu esti cel care a omorat pe cineva, care a comis o crima, inseamna ca vei face unele lucruri care te vor defaima, te vei denigra singur.

Daca visezi ca tu ai fost victima unei crime si din acest motiv ti-ai pierdut viata inseamna ca in realitate vei reusi sa obtii tot ceea ce ti-ai propus, oamenii care nu te suporta vor inceta sa iti faca rau, sa te barfeasca si vei putea sa iti vezi de viata ta.

crima

Atunci cand visezi ca ai omorat un bandit cu arma sau un animal feroce care voia sa te atace inseamna ca vei reusi sa avansezi foarte repede la locul de munca, vei avea parte de mult succes si norocul va fi de partea ta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un fermier

Atunci cand visezi ca asisti la comiterea unei crime ori ca chiar tu o faci inseamna ca te vei certa cu membrii familiei, poate chiar cu colegii de la serviciu, deoarece nu esti in stare sa infrunti lucrurile reale si sa te ingrijesti de ceea ce te priveste in mod direct.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca o crima in vis mai inseamna si faptul ca vei avea unele laceri carnale nefiresti iar daca visezi ca comiti o crima mai inseamna si ca vor veni multe greutati peste tine, vei avea parte de necazuri, totul va lua o intorsatura negativa.

Atunci cand ai o crima pe constiinta in vis care nu s-a savarasit inseamna ca iti faci grij multe pentru nimicuri, iar daca visezi ca o crima pentru onoare inseamna ca multe ghinioane vor da peste tine. Se mai spune ca daca faci o crima in vis mai inseamna si ca esti un om lacom, nu te multumesti cu cat ti se cuvine, vrei tot.

Atunci cand visezi o crima facuta de alta persoana inseamna ca vei avea parte de victorie, insa o crima politica inseamna ca trebuie sa incerci sa iti clarifici toate problemele, vei avea parte de lamuriri si totul va merge bine in cele din urma. Daca privesti o crima in vis inseamna ca ai o frica foarte mare de ceva, pe care o simti in mod exagerat.

Crima in general inseamna ca te simti vinovat, esti rusinat, te simti neputincios in legatura cu ceva. E posibil ca atunci cand visezi ca faci o crima in vis inseamna si ca vei avea parte de finalizarea unor probleme, poate chiar tu vrei sa inchei unele situatii care nu-ti mai convin, sa pui capat unor proiecte, sa rupi unele legaturi.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „omor” sau poate chiar si „deces”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.