Interpretare vis in care apare izvor

0
3931
Interpretare vis in care apare izvor

Interpretarea viselor in care apare izvor. Atunci cand visezi un izvor care curge inseamna ca vei avea parte de foarte multe intamplari bune in viata, el fiind vazut si ca izvor de tinerete, mai ales pentru ca aduce cu sine energia, pofta de a trai, nevoia de a fi mereu activ. In cazul in care apa de izvor este foarte limpede inseamna ca vei avea parte de un destin foarte bun, nimic nu te va ingrijora in viata si tot ceea ce te asteapta este bun.

Atunci cand visezi un izvor cu apa tulbure inseamna ca te asteapta o serie de intaplari nefericite, trebuie sa incerci sa fii mai precaut, sa fii mai atent cu alegerile pe care le faci si sa nu te grabesti, fii rational si rabdator.

Apa tulbure de izvor mai poate simboliza si faptul ca vei avea parte de multe intentii rele din partea celor din jur care vor vrea sa te traga in jos, sa iti faca rau sau sa iti strice reputatia, iti pot crea multe necazuri si te pot face sa fii nefericit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bazin

izvor

In cazul in care visezi apa de izvor, acesta mai este prevestitor si de sanatate, de mult belsug si de bunastare, mai ales daca visezi ca apa curge lin intr-o padure tanara si inverzita.

Atunci cand visezi ca bei apa direct din izvor si este rece inseamna ca vei avea parte de vremuri mai bune in viata si nimic nu te va mai deranja, vei avea o viata lunga si vei fi lipsit de boli iar daca visezi ca te speli in apa de izvor inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, indicat este sa iti faci un control de rutina la medicul de familie deoarece e posibil sa ai o boala ascunsa.

Daca visezi ca ai un izvor sub casa inseamna ca situatia ta financiara se va imbunatati foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.