Interpretare vis in care zbori cu parasuta si nu se deschide

0
2591
Interpretare vis in care zbori cu parasuta si nu se deschide

Interpretarea viselor in care zbori cu parasuta si nu se deschide semnifica faptul ca nu vei mai beneficia de un suport intr-una din afacerile pe care le ai sau vei fi lasat balta de catre cineva intr-o prietenie. Daca in vis te vezi sarind cu parasuta dintr-un avion e un semn ca cineva te-a tras pe sfoara cu privire la niste castiguri materiale pe care ar fi trebuit sa le obtii in urma unor calatorii.

Faptul ca visezi asa ceva, aflandu-te in aer complet izolat si depinzand doar de o parasuta semnifica conditionarea totala de un factor specific sau de o persoana anume in care ti-ai pus increderea totala.

Daca te afli in viata reala in fata unei astfel de situatii e mai bine sa iei o decizie pe cont propriu si sa nu te mai bazezi pe ce spun sau fac altii. Mai este si un semn de neincredere in puterile tale de a atinge un obiectiv anume din plan financiar sau neincrederea intr-o relatie de prietenie cu cineva.

Acest vis mai sugereaza si activitati legate de jocuri de noroc, atunci cand sperantele tale de castig sunt legate de asemena conjuncturi bazate doar pe noroc. Simbolizeaza ca iti pui sansele doar intr-un lucru care nu poate functiona cateodata, sau mai bine spus te bazezi in actiunile tale pe ceva nesigur.

Unii spun ca visul in care cazi cu parasuta de la inaltime mare simbolizeaza faptul ca vei reusi in ce ti-ai propus, este un semn ca in ciuda tuturor piedicilor si ghinioanelor vei reusi sa ajungi acolo unde iti doresti.

nu se deschide parasuta

In cazul in care te vezi plutind sau cazand deasupra unui oras, a unei localitati, inseamna ca oportunitatile pe care doresti sa le fructifici au legatura cu promovarea sociala, locul de munca, initierea unei afaceri care depinde de o multime de alti factori sociali si administrativi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un stomac

In acest caz este cat se poate de prudent si intelept sa nu iti pui toata increderea in cineva anume deoarece s-ar putea sa ai surprize de proportii.

In situatia in care te visezi in aceeasi postura insa esti deasupra unor munti sau deasupra unor piscuri inzapezite poate insemna esecul in cazul unor idealuri prea inalte de imbogatire rapida, semnifica o dezamagire in privinta realizarii materiale rapide.

Tintesti prea sus si prea devreme sau ai incredere prea mare in cunostintele tale ca te vor ajuta si sustine cu orice risc in ceea ce vrei tu sa faci. Ei bine, s-ar putea intampla sa nu fie asa si sa fii abandonat.

Daca te visezi deasupra unor campii plutind sau cazand cu parasuta atunci se aseamana intruct va cu deznodamantul anterior. In vis daca iti apare ca este deasupra unor paduri sau portiuni cu arbusti semnifica faptul ca vrei sa culegi prea repede roadele unei relatii amoroase sau de prietenie cu cineva de sex opus.

Daca observi ca parasuta este de culoare rosie semnifica faptul ca vrei sa demonstrezi unei persoane iubite sau careia vrei sa-i castigi inima ca esti destul de curajos(oasa) si plin de perspective, ai initiative si curaj. Visul acesta indeamna mai degraba la cumpatare, ponderare si atentie la colaboratori nedevotati cauzei comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.