Interpretare vis in care apare un chelner/chelnerita

0
1714
Interpretare vis in care apare un chelner chelnerita

Interpretarea viselor in care apare un chelner/chelnerita. Atunci cand visezi ca ai lasat bacsis unui chelner ori unei chelnerite inseamna ca trebuie sa ai grija cu obiectele de valoare pe care le ai in posesie deoarece este posibil sa pierzi ceva, poate un lucru la care tii foarte mult sau e posibil sa pierzi chiar un prieten ori ceva din tine, o trasatura fundamentala, decizi sa te schimbi.

Daca in vis iti apare faptul ca esti deranjat de serviciile proaste pe care le presteaza un chelner sau o chelnerita inseamna ca in realitate vei avea probleme cu seful de la locul de munca, ori cu angajatorul.

Daca visezi ca un chelner sau o chelnerita rastoarna ceva, mancare sau bautura peste tine acest fapt reprezinta o posibila cearta cu un prieten bun.

Atunci cand visezi ca tu esti chelner/chelnerita inseamna ca in realitate ai mai multa grija de cei din jur decat de tine, satisfaci mai mult nevoile apropiatilor decat pe ale tale. Acest lucru nu este tcomai rau insa nu trebuie sa uiti nici de tine in lupta continua pe care o porti incercand sa ii multumesti pe ceilalti.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca esti chelner / ita inseamna si ca astepti sa primesti ordine, astepti sa fii sustinut, ajutat, vrei ca cei din jur sa te aprecieze mai mult ori chiar ai nevoie ca o persoana sa-si verse toata afectiunea asupra ta, sa te faca sa te simti unic.

chelneri

Acest vis insa, mai poate sugera si faptul ca trebuie sa incerci sa fii mai rabdator, sa fii mai calm si sa nu te mai pripesti in nici o activitate deoarece in caz contrar vei avea numai de pierdut.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un vrajmas

Atunci cand visezi un chelner inseamna ca in realitate vei cunoaste unele persoane importante, influente, care te ajuta sa iti realizezi toate planurile.

Visul in care apare un chelner poate sa fie interpretat si din punct de vedere psihologic referindu-se astfel la faptul ca cel care viseaza este un om mereu ascultator, care se upune, se complace in pozitia de subaltern, este in stare sa se sacrifice si sa ii serveasca mereu pe cei din jurul sau.

Cand visezi ca lasi un ciubuc mare unui chelner inseamna ca trebuie sa ai grija cu banii deoarece e posibil sa fii falimentat. Pe de alta parte atunci cand visezi ca esti chelner mai poate sugera si faptul ca trebuie sa incerci sa fii mai ascultator, sa ii mai asculti si pe cei din jur, sa nu mai fiin atat de egocentrist, mai ales pentru ca si cei din jurul tau ar trebui sa mai conteze, nu numai tu.

Ar trebui sa tinem seama si de faptul ca atunci cand visam ca ne serveste un chelner ar trebui sa invatam sa fim mai serviabili si sa acceptam ajutorul de la unii oameni care si-l ofera sincer si fara sa ceara nimic in schimb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.