Cum seduci femeia Capricorn

0
3591
Cum seduci femeia Capricorn

Femeia Capricorn nu este deloc o păpușă care să stea în vitrină, ea este adesea mai serioasă decât îi este cazul și de multe ori este destul de gravă. Așteaptă ca în jurul ei să se creeze o atmosferă mai caldă pentru a se putea destinde și exprima mai liber. Din gura ei nu vor ieși niciodată bârfe sau informații marunte, dar în cazul în care devine centrul de interes al unui grup, trebuie să vă pregătiți pentru o porție sănătoasă de râs.

Deși semnul zodiacal în sine sugerează că acești Capricorni ar fi, în general, mai maturi și prea serioși în adolescență, concentrându-se pe cum să adune și să ajungă sus în viață, femeia Capricorn poate avea resurse nebanuite. Cu toate acestea, ea nu își va consuma nici măcar un dram de energie pentru o persoană din preajma sa pe care o consideră că nu merită.

Capricorn

Ea nu se va farda decât cu o ocazie foarte specială, nu se va aranja decât dacă este absolut necesar și nu se va îmbrăca cu haine extravagante decât atunci când este necesar. În rest, este o femeie destul de simplă, iar toate acestea se datorează faptului că adesea îi lipsește entuziasmul și motivația. Cu toate acestea, atunci când un bărbat o descoperă și o vrea pentru el, poate să-i insufle dorința de a se aranja și de a deveni o femeie frumoasă în orice moment al zilei.

Astfel, o femeie Capricorn trebuie să învețe să își dorească să fie dorită sau să își găsească motivația interioară, deoarece are potențial, dar rareori consideră că ar trebui să depună eforturi pentru lucruri mărunte sau să își consume energia în mod inutil. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care la locul de muncă este nevoie să aibă o ținută elegantă sau un aspect deosebit, nu va ezita să fie prima, deoarece cariera este foarte importantă pentru ea.

Femeia Capricorn poate deveni o femeie pe care nici măcar nu o bănuiți, dar adesea îi lipsește motivația. Ea poate fi romantică ca o femeie din zodia Pești, dar la fel de pragmatică ca și femeia Scorpion, și, nu în ultimul rând, poate să facă din bărbatul pe care îl dorește personajul principal al unei întâlniri (sau zile, după caz) pline de aventuri erotice, dar pe care nimeni nu le va afla, deoarece apreciază înainte de toate discreția.

Femeia Capricorn poate părea fie că a ajuns prea devreme la întâlnirea cu destinul, fie că a ajuns prea târziu, având mereu un aer ca și cum ar fi dintr-o altă epocă, având o relație specială cu timpul.

Citește și:  Influența planetelor

Pentru a seduce o femeie Capricorn, trebuie să fii pregătit să renunți la adolescență și să vrei să te maturizezi. Trebuie să știi ce îți dorești de la viață și, înainte de toate, să ai un scop în viață. Această femeie este plină de încredere în sine, puternică și își dă seama imediat dacă te apropii de ea cu un interes sincer.

Mai mult decât atât, trebuie să o lași să se bucure de ceea ce crede ea că merită să se bucure, astfel își va arăta latura sa mai delicată și adorabilă. Această femeie apreciază sinceritatea și va fi foarte deranjată dacă începi să spui minciuni, fie ele și mici. Poate părea lipsită de pretenții, dar apreciază calitatea în toate aspectele vieții.

femeia capricorn

Dacă vreți să cuceriți o femeie Capricorn, atunci faceți tot posibilul să o invitați la un restaurant select, luxos, dar discret, care să emane eleganță concretă, fără prea mult fast. Nu o obligați să fie preocupată de rudele voastre, deoarece nu o prea interesează, chiar dacă îi place să le viziteze măcar o dată pe lună sau, după preferința ei, o dată pe an.

Chiar dacă nu pare foarte învățată, femeia Capricorn știe să poarte discuții pe măsură, să facă sinteze, devenind o expertă în această artă. Ea apreciază subiectele științifice și metafizice, adoră natura, florile, dar mai ales florile pe care lumea le neglijează, precum cele de câmp, de la țară, zorelele sau trandafirii care se cațără.

Dacă o invitați într-o excursie, atunci aceasta trebuie să fie una luxoasă, și în câteva minute va fi cu bagajul la ușă. Nu pierde mult timp să ajungă să își dorească plecarea.

Despre femeia Capricorn se poate spune că este o enigmă, ea având mai multe tipologii într-o singură zodie. Cu siguranță va fi o plăcere absolută să încercați să o descoperiți și să o aveți în cele mai intime momente, mai ales că are multe de oferit atunci când ea consideră că se merită.

Femeia Capricorn este cunoscută pentru determinarea și ambiția sa, dar și pentru loialitatea și profunzimea sa emoțională. Atunci când dorești să te apropii de ea, este esențial să îți demonstrezi sinceritatea și să te conectezi la viziunea sa asupra vieții.

Totuși, fiecare Capricorn este unic, iar dinamica relației poate varia în funcție de compatibilitățile astrologice. Pentru o înțelegere mai profundă a modului în care energia Capricorn se potrivește cu alte zodii, te îndemn să arunci o privire asupra compatibilităților pe toate planurile pentru zodia Capricorn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.