Compatibilitățile zodiei Sagetator cu toate zodiile

0
252
Sagetator Sursa: boitoan.baiviet32.com

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Berbec

Focul cu focul pot duce la cele mai bune rezultate. Săgetătorul țintește sus dar are nevoie de ajutorul Berbecului și de multe ori cei doi vor avea realizări de proporții împreună. Nu mai opui că nici pasiunea nu lipsește și veți călători împreună cu multă plăcere, chiar dacă aveți scopuri poate total diferite: el să definească, tu să cunoști.

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Taur

În relația dintre cei doi pot interveni multe certuri. Taurul caută echilibrul și stabilitatea materială, vrea să fie un extravagant însă unul plin de lucruri stabile iar Săgetătorul nu vrea decât să cunoască și să plutească. Asta înseamnă că dacă Taurul se va dezlipi de fotoliul său confortabil și costisitor ca să te însoțească în vreo călătorie ești cel mai norocos. Dacă nu, roagă-te ca măcar el să fie cel care te finanțează, pentru că are de unde cu siguranță.

Compatibilitatile zodiei Sagetator cu toate zodiile

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Gemeni

Se pare că nimic nu poate să meargă mai bine. Chiar dacă aveți căi diferite de cunoaștere și de cotrobăit lumea în lung și-n lat, scopul este comun în cele din urmă și veți reuși de cele mai multe ori dacă știți să vă temperați. Asta înseamnă să vă stabiliți clar coordonatele și să le urmați întocmai pentru a putea ajunge la rezultate cât mai bune.

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Rac

Comodul Rac care tinde să dea de cele mai multe ori înapoi te va îngreuna cu spiritul său statornic. Dar tu trebuie să țintești mult mai sus decât romantismul pe care acesta ți-l poate oferi. Pasiuni aveți amândoi pentru frumos, dar prea vă menajați unul pe celălalt și asta nu poate duce decât la crearea unei lumi false din care dacă o să vă treziți veți avea o durere puternică de cap.

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Leu

Săgetătorul vrea să aibă tot iar Leul să piardă tot pentru ceva, primul acumulează, al doilea risipește, două focuri total diferite care dau așa de bine împreună și care nu se mai pot vedea unul pentru celălalt decât ca o nevoie firească de a fi. Dar ce te faci când Leul are nevoie de un vot în plus iar tu nu ești prezent pentru că ai cu totul alte activități?

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Fecioară

Vă împăcați și nu prea. Amandoi aveti tendințe religioase, insă pe planuri diferite. Amandoi încercați să concretizați insă în moduri opuse, dar la urma urmei dacă sunteți uniți de un scop comun, ce mai contează mijloacele prin care ajungeti la el? Pământul poate fi purificat de foc, iar focul poate să fie acaparat de pământ. Și așa fac transfer de energii când unul nu mai poate.

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Balanță

Refinedul te atrage dar nu te poate ține prea mult în suspans. Tu simți nevoia să contempli ceea ce ți se arată și de aici se pornește o întreagă pasiune. Puteți să încercați să absolutizați totul împreună dar ce sens are când puteți trăi și într-o lume concretă?

Citește și:  Zodiacul floral

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Scorpion

Se pare că nu prea ți-ai ghicit bine în stele. Scorpionul e atât de posesiv încât toate acțiunile tale vor fi bântuite de gândurile lui. Dacă vrei să mergi la piață cu mai mulți prieteni el va fi acolo între voi cu urechea sa audă ce tără mai puneți la cale. Posesivitatea lui nu vă va lăsa să vă manifestați în formele subtile de care sunteți capabili dar poate că la început misticismul Scorpionului vă reprezintă o țintă de ochit pentru spiritul vostru de a avea.

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Săgetător

Iată-i pe cei care pornesc la cucerirea lumii împreună. Și dacă nu, tot nu contează. Voi sunteți manați de o pasiune pură de a dobândi totul prin aceleași căi, dar de tot atâtea ori mai tindeti să trageți și în direcții total opuse dacă vi se pune pata pe ceva. În rest toate bune și frumoase atâta timp cât priviți unul către celălalt.

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Capricorn

Dacă v-ați gândit voi că merită atunci înseamnă că vreți să faceți compromisuri de proporții astronomice. Capricornul are personalitate dar nu o folosește pentru ceea ce vreți și în plus, oricât de pământean ar fi, tot e cu capul în nori de multe ori și poate să fie prea indiferent și prea profan pentru spiritul vostru întreprinzător. Desi alaturi de ei puteti avea ceea ce va doriti: totul.

Compatibilitatile zodiei Sagetator

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Vărsător

Se spune că dacă Săgetătorii tind spre dreptatea absolută, atunci o vor găsi alături de un Vărsător pe măsură. Nu vă speriați că sunt aerieni și nu vă speriați că vor fugi de voi, pur și simplu asta le stă în caracter și dacă reușiți să-i prindeți în mreje, încercați să nu-i speriați cu prea multă afecțiune, deși la început se vor arăta entuziaști, după aceea se vor plictisi de atâta siguranță.

Compatibilitățile zodiei Săgetător cu zodia Pești

Aici se pare că numai dacă vă scufundați bine în adâncurile apelor ca să-i găsiți pe misticii Pești veți avea șanse de reușită, în caz contrar, e posibil să dați greș în orice. Dar totodată îi puteți plia așa cum doriți și să le uniformizați nevoile și, în plus, modifica așa cum aveți nevoie, deoarece, în fond, Peștii nici nu prea știu ce vor.

Zodia Săgetător este recunoscută pentru entuziasm, optimism și dorința de cunoaștere. Acest semn de foc este într-o căutare constantă a sensului vieții, explorând totul cu pasiune și curaj. Fie că este vorba despre călătorii în țări îndepărtate sau despre aventuri ale spiritului, Săgetătorul este întotdeauna deschis la nou.

În dragoste, caută un partener care să îi împărtășească setea de aventură și să îi fie alături în călătoriile sale spirituale. Dacă ești curios să afli mai multe despre caracteristicile acestei zodii și cum se manifestă în diferite situații, te invităm să consulți ghidul nostru despre zodia Săgetător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.