Interpretare vis in care apar ochi

0
42337
Interpretare vis in care apar ochi

Interpretarea viselor in care apar ochi. Atunci cand visezi ochii cuiva inseamna ca vei avea parte de o foarte mare fericire, atunci cand visezi ochi albastri inseamna ca vei iubi foarte mult pe cineva iar daca visezi ca tu ai ochi albastri inseamna ca cineva iti va implini toate visele.

Daca visezi ochi de un albastru deschis inseamna ca vei avea o fericire iar daca visezi ca ai albeata la un ochi inseamna ca amicii te vor amagi, vei fi deziluzionat de ei. In cazul in care visezi un ochi bandajat inseamna ca nu ai tupeu sa iei hotarari importante, iti lipseste personalitatea.

Daca visezi ochi bolnavi inseamna ca vei avea multe de pierdut in viata, vei incheia colaborari primejdioase, iti faci un amic rau, iar daca visezi ca ai ochi caprui inseamna ca cineva te va trada si vei avea multe de pierdut de pe urma lui/ei.

Atunci cand visezi ochi ciudati, bizari inseamna ca nu vei fi multumit de nimic in viata, simti ca iti lipsesc foarte multe iar daca visezi ca cineva e cu ochii pe tine inseamna ca ai multe taine in suflet. Ochi cu albeata inseamna ca neamurile te vor trada si te vor fura iar daca visezi ochi care te privsc ciudat inseamna ca ai facut investitii bune din care vei castiga mult.

Daca visezi o durere de ochi inseamna ca o persoana din familie se va imbolnavi. Atunci cand visezi doi ochi frumosi inseamna ca partenerul de viata te iubeste cu toata inima si sincer, vei avea mult succes si bani din plin, mai ales pentru ca iti cunosti clar interesele.

In cazul in care visezi ca te uiti la ochii frumosi ai unei femei inseamna ca vei face multi bani sau vei primi o mostenire buna, ochii frumosi si mari din vis inseamna ca vei primi bani deasemenea iar daca visezi ca ai fum in ochi inseamna ca te asteapta o deziluzie de proportii. Ochii plini de lacrimi inseamna ca vei avea o multumire in curand iar daca visezi ochi limpezi inseamna ca cineva te iubeste foarte mult si e in stare de orice pentru tine.

ochi

Atunci cand visezi ochi alungiti si limpezi inseamna ca vei avea pierderi si iti vor lipsi multe in viata, daca visezi ca tu ai ochii mari inseamna ca treci peste o problema deoarece esti foarte atent. Daca visezi ca mergi la oculist inseamna ca vrei sa fii liber de constrangeri si sa nu mai depinzi de nimeni si de nimic. Daca visezi multi ochi inseamna ca te vei intalni cu o persoana draga tie, ochii mici inseamna ca vei pierde bani iar ochii negri inseamna ca vei avea multe griji pe cap.

Citește și:  Interpretare vis in care apare glas

In cazul in care visezi alti ochi negri inseamna ca trebuie sa fii mai precaut cu prietenii care te pot insela iar daca visezi ca tu ai ochi foate negri inseamna ca vei avea o sotie buna si draguta. Cand vezi ochi negri in vis se mai spune si ca te vei insoti cu o persoana frumoasa la un drum lung. Daca visezi ochi de orb inseamna ca te temi de ceva anume, pentru ca esti neputincio in fata unor dileme. Daca visezi ochi plnsi inseamna ca vei avea o foarte mare bucurie.

Atunci cand visezi ochi plecati inseamna ca vei primi o veste care te bucura iar daca visezi ochi care se uita pierdut in zare inseamna ca vei afla de decesul unui om la care tineai foarte mult. Atunci cand visezi ca pierzi un ochi inseamna ca vei pierde foarte multe si e posibil chiar sa moara un copil din familie iar daca visezi ca ai praf in ochi inseamna ca iti vei schimba partenerul de viata sau ca vei face modificari in viata ta intima.

In cazul in care visezi niste ochi rai inseamna ca faci inchei colaborari bune dinc are faci profit. In cazul in care visezi ca ai ochi sasii inseamna ca duci lipsa de finante iar daca visezi ca iti pierzi ambii ochi inseamna ca vei avea o inmormantare in curand.

Atunci cand visezi ochi tulburi inseamna ca cineva apropiat te minte numai ca sa o iei pe drumul gresit iar daca visezi ca te uiti in ochii cuiva inseamna ca ai multe probleme in iubire de vreme ce ochii umflati inseamna ca te vei imbolnavi, iar atunci cand visezi ca ai ochi verzi inseamna ca vei avea parte de o iubire fidela, adevarata, e posibil sa cunosti in sfarsit iubirea pura si sincera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.