Interpretare vis in care apare un arogant

0
173
Un arogant Sursa: politicaridicola.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un arogant. Atunci cand visezi un arogant sau o persoana care se poarta foarte urat cu tine inseamna ca in viitorul apropiat norocul iti va surade si vei avea parte numai de veselie si de voie buna indiferent de cat de multe neplaceri ati avea. Din punct de vedere psihologic visul in care apare un arogant se refera la faptul ca sunteti prea increzator in propriile forte, aveti prea mult respect fata de sine, va dati mare fata de unii oameni si e posibil sa vi se intoarca cu aceeasi moneda si sa se gaseasca o persoana care sa va dea peste nas. Ar trebui sa incercati sa fiti mai modest si sa-i tratati pe cei din jur ca si egalii dumneavoastra.

Un arogant Sursa: politicaridicola.blogspot.com
Un arogant
Sursa: politicaridicola.blogspot.com

Pe de alta parte daca visezi un om arogant care iti face ochi dulci inseamna ca va trebui sa ai foarte mare grija la cei pe care ii cunosti de putina vreme deoarece e posibil ca acestia sa vrea sa se foloseasca de tine. In cazul in care visezi ca esti tu arogant se mai spune si ca vrei foarte multe de la viata, esti un luptator si ai mare incredere in tine vrei sa ajungi undeva sus deoarece stii ca acolo iti este locul si calci peste oricine este nevoie ca sa reusesti ceea ce ti-ai propus.

Citește și:  Interpretare vis in care apari descult

Totodata daca visezi mai multi oameni aroganti inseamna ca te vei bucura de ajutorul unor persoane influente, poate ca te vor ajuta cu bani sau ca sa ajungi pe o pozitie superioara la locul de munca ori pur si simplu vei primi un sprijin moral, intr-o perioada mai nefasta pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.