Interpretare vis in care apare un cazan

0
1428
Interpretare vis in care apare un cazan

Interpretarea viselor in care apare un cazan. Atunci cand visezi un cazan inseamna ca vei avea parte de neplaceri. Vasele din vise in general nu prevestesc nimic bun, deoarece un vas plin anunta mult efort alaturi de persoane care nu iti sunt tocmai favorabile, placute, iar un vas gol arata cearta in vis.

Daca apa din cazan da in foc inseamna veti avea o serie de evenimente coplesitoare in viata. Un cazan in pivnita daca va apare in vis inseamna ca veti pierde ceva ori ca veti avea o mica boala iar aici intra si simbolul boilerului, care daca este ruginit si vechi in vis, el prevesteste mici suparari.

Daca visezi un cazan care borlboroseste pe foc inseamna ca vei avea parte de beneficiile unei afaceri iar un cazan de apa in vis inseamna o grija ce va trece repede. Un cazan de mancare inseamna ca ambitiile si dorintele ti se vor implini insa daca este folosit de o vrajitoare inseamna ca relatiile din familie se vor strica.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un geam

Cand visezi ca rastorni un cazan mare inseamna ca sanatatea ta e subreda si trebuie sa ai mai multa grija de tine. Ar fi bine sa iti faci o serie de controale medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.