Soarele in relatie cu Jupiter

0
69
Soarele in relatie cu Jupiter

Soarele in conjunctie cu Jupiter creeaza legatura dintre nativ si vibratiile planetelor care au rolul de a trezi eul, partea individuala din adancul sau, din natura, permitand astfel sa si simta partea cea nobila din sine. Nativii vor avea o viata prospera, vor reusi sa progreseze, atat pe plan social cat si financiar, la locul de munca, dar si fizic sau moral. Nativul poate sa intre in legatura cu acei oameni care au pozitii sociale si bunuri materiale permanente in viata si vor fi dornici sa ii ajute si pe cei din jur.

Soarele da astfel vointa suficienta cat Jupiter sa isi poata exercita si el influenta, se adauga initativa prospera, calitati foarte constructive, toate fiind intregite, intarite, fortele din viata vor fi foarte bune, vor abunda, vitalitatea va fi maxima si ea, motiv pentru care dispune de atat de multa energie cat ar fi bine sa faca si ceva activitati fizice, insa toate trebuie facute cu moderatie. Tonusul moral este la maxim si va avea ocazia sa extinda pana si emotiile, sentimentele si afectivitatea.

Soarele in opozitie cu Jupiter nu se arata ca fiind tocmai un aspect favorabil, insa Jupiter este cunoscuta in general ca fiind o planeta norocoasa. In acest context astral insa vor fi cauzate o serie de intarzieri si astfel tot binele ce a fost promis de afacerile pe care le guverna Jupiter anterior, aduce aici numai necazuri si o serie de piedici in initiativele pe care nativii le demareaza.

Citește și:  Simbolurile zodiilor

Apar probleme exact acolo unde se asteapta sa vina bucurii, iar nativii trebuie sa fie precauti in cazul in care interactioneaza cu persoane religioase sau filosofice deoarece ii vor influenta la maxim, nu vor mai avea gandirea limpede, iar acelasi lucru este valabil si in cazul persoanelor apropiate, familie sau iubita, sotie, copii.

Jupiter in relatie cu Soarele

In aceasta opozitie este afectata si sanatatea, ea fiind oarecum subreda de la natura, sangele si circulatia sangvina sunt cele care au de suferit. In plus trebuie ingrijit si ficatul, feriti-va de oboseala si nu exagerati cu eforturile. De regula nativii nascuti sub acest context astral pot parea adesea melancolici, descurajati chiar deprimati si acest lucru ii va impiedica sa avanseze in societate.

Soarele in trigon cu Jupiter aduce mult noroc pe toate planurile nativului, deoarece planetele tind sa se inteleaga in aceasta pozitie. Avantajeaza si locul de munca, avantajeaza si pozitia sociala, insa toate vor veni incet, pe masura ce nativul inainteaza in varsta. Se arata un spirit foarte religios, sentimentele sunt benefice si nativii vor da dovada de multa intelegere si toleranta fata de cei cu care intra in contact, in plus succesul le va aparea in viata tocmai datorita acestei atitudini blande cu care interactioneaza cu lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.