Interpretare vis in care apare o religie

0
728
Interpretare vis in care apare o religie

Interpretarea viselor in care apare o religie. Daca visezi ca esti un om foarte religios inseamna ca e posibil ca pe viitor sa manifesti un deosebit interes in a-i ajuta pe cei din jurul tau, poate chiar mergeti sau deveniti asociatul unei companii non profit, insa se mai poate vorbi si despre faptul ca e posibil sa deveniti prea credul, riscand astfel sa cadeti victima celor care vor sa va manipuleze, a aiba profit de pe urmele dumneavoastra.

Pe de alta parte daca visati o anume religie inseamna ca in curand veti merge catre o anume directie in viata, care este plina de reguli, de contradictii totusi, va trebui sa va supuneti unor oameni superiori.

religii

Daca visati ca sunteti impotriva religiei, inseamna ca vreti sa va castigati libertatea, sa deveniti individual, sa nu raspundeti in fata nimanui si sa va impuneti mai mult principiile, sa va faceti respectat prin propriile idei.

Insa daca visati ca sunteti impotriva religiei mai inseamna si ca prietenii te vor vorbi pe la spate foarte mult ori se vor supara pe tine deoarece ai devenit detasat si rece fata de ei, nu te mai implici in relatiile curente.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cladire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.