Interpretare vis in care apare o cerere in casatorie

0
14822
Interpretare vis in care apare o cerere in casatorie

Interpretarea viselor in care apare o cerere in casatorie. Traditia romaneasca este de parere ca atunci cand visati o casatorie sau o cerere in casatorie, aceasta reprezinta multa pace si armonie interioara.

Pe de alta parte daca visati o cerere in casatorie care va este adresata de la o persoana de sex opus aceasta poate insemna chiar faptul ca persoanele de sex opus manifesta interes fata de tine, insa mai prevesteste si castigul unei sume bune de bani.

Cererea in casatorie din vis insa, poate sa simbolizeze si aspecte negative, mai ales in cazul in care urmeaza sa ne casatorim in realitate, aceasta poate sa sugereze ideea de nefinalizare a unui lucru inceput, faptul ca trebuie sa muncim mai mult si sa ne bazam pe fortele proprii tot mai mult, ca sa putem reusi ceva, sa nu ne mai bazam atat de mult pe parteneriate si pe colaborari, sugerand astfel ca este timpul sa ne luam viata in propriile maini.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un croitor

Cererea in casatorie in alte traditii, daca apare in vis, sugereaza tocmai ideea ca vom incheia un contract de colaborare, ori vom initia un parteneriat cu cineva, ori chiar acceptam o persoana noua in viata noastra sau pur si simplu acceptam un nou obicei, o noua datina.

In orice caz atunci cand vine vorba de casatorie sau de cerere in casatorie in vis, inseamna ca in realitate va interveni o schimbare in modul de trai pe care de obicei il avem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.