Personalitatea de baza – ascendent si descendent

0
796
Personalitatea de baza

Chiar daca foarte multi sunt tentati sa spuna ca personalitatea de baza este reprezentata de catre ascendent, aici cu siguranta se vor gasi si mai multi care sa ii contrazica, deoarece personalitatea de baza este un cumul de factori mai mult sau mai putini comuni unor zodii. In personalitatea unui nativ fiecare element are un cuvant de spus, iar aici vorbim si despre intersectia planetelor, cat si despre ocuparea caselor astrologie, despre fiecare semn zodiacal care intervine si despre fiecare stea ce isi etaleaza maretia in cadrul astrogramei.

Desigur si descendentul are o semnificatie destul de importanta in ceea ce inseamna personalitatea de baza insa acesta va avea mai putine de spus deoarece el conteaza doar pe un singur plan si anume cel al relatiilor cu persoanele de sex opus si nu numai insa se centreaza pe aceasta idee inainte de toate. In functie de descendent veti putea lamuri si felul in care o relatie se va desfasura cat si tipul de persoana care vi se potriveste si in plus veti sti ce asteptari sa aveti de la viata.

descendentul

Descendentul este strans legat de casa a VII – a iar aici avem casa relatiilor, a legaturilor si a emotiilor, o casa care este guvernata de planeta Venus, planeta armoniei si desigur de catre zodia Balanta, o zodie a socializarii, a relatiilor intre semeni. Aici personalitatea unui nativ se va manifesta in relatie cu cei din jur, cu oamenii cunoscuti sau necunoscuti, cu toata populaia cu care intra in contact. Cand vorbim despre descendent nu putem sa nu vorbim despre relatii, despre prieteni, parteneri, colegi de munca sua de scoala si nu in ultimul rand despre partenerul de viata.

Citește și:  Saturn, a sasea planeta de la soare

Descendentul insa se manifesta foarte mult si in viata publica, cat si in cea sociala si in functie de natura acestuia vom putea afla cat de importanta va fi o persoana in relatie cu semenii sau cat de inhibat se va arata atunci cand va fi vorba despre legaturi sau despre realizarea unor contacte stranse. Tot la descendent mai putem vorbi si despre felul in care nativul in discutie apreciaza arta, miscarea in ritmuri, cat si muzica sau tot ceea ce ne leaga intre noi si se refera la un limbaj comun unoscut sau la stimuli si receptori comuni.

Despre ascendent am vorbit foarte mult in cuprinsul acestei categorii, motiv pentru care desigur vom incerca o abordare mult mai generala. Ascendentul reprezinta constelatia care se afla in partea de rasarit atunci cand o persoana se naste. Ascendentul poate sa fie mai degraba considerat personalitatea de baza a unui nativ insa avand in vedere ca acestea se activeaza abia dupa o anumita varsta nu putem sa spunem ca are pana atunci prea multe aporturi.

Ascendent

Chiar daca foarte multi dintre noi nu observa modificarile care au loc intre astre si felul in care acestea ne influeteaza, vom fi socati sa ne dam seama ca la un moment dat tot ceea ce ne caracteriza pana la o anumita varsta si ne determina sa luam anumite decizii, dispar sau se modifica incet – incet in viata noastra, luand cu totul alte forme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.