Interpretare vis in care apare o catarama

0
250
Interpretare vis in care apare o catarama

Interpretarea viselor in care apare o catarama. Atunci cand visezi o catarama inseamna ca vei avea suparari, nefericiri, mai ales daca aceasta este rupta, deschisa, reprezinta necazuri, dificultati mari in viata la care nici nu te astepti, in ciuda faptului ca aparent totul este bine.

Catarama deschisa mai poate reprezenta si faptul ca poti fi nerabdator asupra unor chestiuni si ca ai indoieli in viata ta iar catarama simpla de cele mai multe ori poate sa reprezinte un castig mare la care nici nu te astepti, situatia financiara ti se poate imbunatati simtitor fara sa iti dai seama.

De cele mai multe ori catarama din vis reprezinta faprul ca esti o fire prietenoasa, un om de nadejde, ai parte de amici buni, te intelegi cu toata lumea, mai ales cu cei fata de care manifesti interese comune, insa e posibil sa ai nevoie si de intimitate, sa vrei sa fii inteles, sa te incadrezi intr-un spatiu degajat, fara stres, lipsit de griji, care sa iti ofere incredere si multa siguranta de sine.

catarama

Atunci cand visezi o catarama care are foarte multe ornamente inseamna ca e posibils a primesti un loc de munca mult mai bun ori e posibil sa fii mult mai apreciat in societate, sa fii iubit si inteles de cei din jur. in cazul in care visezi ca porti o catarama ori o vezi pur si simplu in vis inseamna ca va trebui sa incerci sa iti dai mai mult interesul in comunitate avand in vedere ca nu prea iti implinesti datoriile fata de societatea in care traiesti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare papuc

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca o catarama inseamna ca vei avea parte de nefericire, de multe necazuri, de griji de proportii, si cu atat mai mult in cazul in care catarama apare ca fiind deschisa sau rupta. In cazul in care visati ca aveti o catarama mare inseamna si ca veti avea parte de o suparare la care nici nu va asteptati, indiferent de cat de bune ar parea aparentele.

Daca purtati o catarama la pantaloni inseamna ca veti avea multe neintelegeri, suparari, iar daca visezi o catarama stralucitoare aceasta mai poate simboliza si faptul ca ai devenit mult prea nerabdator, nu mai poti astepta ca ziua de maine sa se intample, metaforic vorbind. Unii talmacitori de vise reduc interpretarea visului in care apare o catarama la faptul ca e posibil sa pierzi ceva, poate chiar respectul fata de propria persoana ori pe cineva important din viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.