Interpretare vis in care esti cu cineva din alta tara

0
5141
Interpretare vis in care esti cu cineva din alta tara

Interpretarea viselor in care esti cu cineva din alta tara se refera la situatii in care apar aspecte care nu iti sunt familiare, trebuie sa intelegi anumite lucruri sau sa te adaptezi unor noi situatii.

Daca visezi ca esti cu cineva din alta tara atunci in realitate se poate ca sa ai o pierdere, o paguba din cauza ca nu intelegi ceva, o sa te afli intr-o situatie pe care nu o cunosti indeajuns, in alte imprejurari poate anunta si un noroc insa in circumstante deosebite, e ca si cum ai avea un noroc chior intr-o cauza pierduta, ceva neasteptat, necalculat sau neavut in vedere, o imprejurare cu totul si cu totul deosebita.

Visul in care esti cu cineva din alta tara si ai un sentiment de atasament sau prietenie anunta lucruri pozitive, anunta o dezvoltare favorabila in toate planurile, sanatate si trai bun.

In general se spune ca a intalni o persoana din alta tara straina semnifica parti ale propriei constiinte sau personalitati pe care nu ti le conosti inca destul de bine, asadar visul este un semn si o invitatie la autocunoastere, un imbold de a-ti depasi frustrarile si limitele.

De asemenea, in functie de cum arata persoana respectiva asa s-ar putea sa iti fie si laturile mai putin cunoscute ale vietii particulare, daca persoana straina este placuta la vedere si prietenoasa atunci nu ai de ce sa iti faci griji, totul este bine si viitorul suna frumos, o sa ai intalniri placute si vei afla stiri care te vor binedispune.

persoana de alta nationalitate

In cealalta extrema, s-ar putea spune ca o persoana straina urata si cu un comportament defectuos anunta probleme, stiri proaste, vesti care nu te vor incanta deloc, situati stranii care mai degraba iti vor inspira nesiguranta si viitoare dificultati de orice natura.

Citește și:  Interpretare vis in care cobori intr-o fantana si esti atacat de un sarpe

Daca visezi ca esti cu o persoana din alta tara in alte interpretari exprima noroc bun, viata ta o sa o ia pe o cale buna, o sa depasesti problemele, este un semn cat se poate de pozitiv.

Visul in sine reflecta faptul ca nu o sa fii dezamagit(a) de cineva, vei avea sustinere intr-o imprejurare dificila asupra careia nu ai nici un control, alteori simbolizeaza neglijenta fata de talentele tale, ai capacitati foarte mari si pe care nu ti le-ai descoperit inca, ar trebui sa iti sondezi mai adanc fiinta pentru a gasi resursele necesare in ideea unei evolutii bune, satisfacatoare, duci lipsa de incredere in tine daca persoana straina nu iti inspira incredere.

Daca persoana straina este foarte binevoitoare fata de tine si simti un fel de pericol sau neincredere atunci o sa trebuiasca sa ai grija la cineva care incearca sa ti se bage pe sub piele sau, intr-o alta ordine de idei, se pare ca incercarile tale de a te pune bine cu cineva o sa fie sortite esecului.

Daca visezi ca esti cu o persoana straina inseamna ca o sa iti faci noi cunostinte de care te vei bucura, o sa te descurci in situatii ciudate sau, daca persoana in cauza este ostila si iti inspira neincredere atunci te asteapta o dezamagire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.