Interpretare vis in care apare un hotar

0
243
Interpretare vis in care apare un hotar

Interpretarea viselor in care apare un hotar. Atunci cand visezi un hotar ori ca esti tu la hotarul dintre doua state, inseamna ca vei cauta si poate ca vei gasi o solutie prin care sa iti dai curs la toate ideile, sa materializezi toate idealurile pe care le ai. In plus hotarul din vis mai poate sugera si faptul ca te afli la un nou inceput de drum, vrei sa incepi o viata noua, sa vezi exact unde te situezi ca si om si sa faci o serie de alegeri foarte mature care tin de viitorul tau.

Hotarul insa poate sa fie vazut si ca o bariera, ca un punct de unire dar si de despartire, avand in vedere ca el uneste tari dar le si desparte, fiind astfel linia imaginara care imprejmuieste, delimiteaza.

hotar

Astfel mai putem sa spunem si ca el este vazut ca un echilibru si ca o balanta, reprezentand firea duala a celui care viseaza, incapacitatea de decizie uneori, avand in vedere ca poate adesea sa fie un obstacol greu de trecut.

Citește și:  Interpretare vis in care apare imprumut

Atunci cand iti apare un hotar in vis acesta mai poate sa arate si faptul ca treci printr-o perioada de schimbare, treci de la un nivel la altul, poate mai bun poate mai rau, insa totul este confuz deoarece alegerile in general pot duce la o stare de confuzie.

Puteti consulta si simbolurile pentur cuvintele „bariera”, „zid”, „perete” pentru o intelegere mai buna a visului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.