Interpretare vis in care apare un acordeon

0
2511
Interpretare vis in care apare un acordeon

Interpretarea viselor in care apare un acordeon. Daca visezi un acordeon inseamna ca ai emotii foarte puternice si ca esti plin de melancolie, de romantism, ai amintiri care te dor, pline de sentimente.

Daca visezi ca tu canti la acordeon inseamna ca vei da peste o aventura furtunoasa in iubire insa daca acordeonul la care canti nu suna bine, deci nu este acordat cum trebuie, inseamna ca va trebui sa muncesti foarte mult ca sa poti ajunge la rezultatele dorite. In acelasi timp acordeonul din vis inseamna si voie buna in familie, armonie si intelegere in momentul in care sunteti pusi in fata unor dificultati.

Daca o femeie viseaza un acordeon inseamna ca partenerul de viata are nevoie de sprijinul ei ca sa treaca peste anumite dificultati, iar acest ajutor le va aduce foarte multa armonie.

Totodata se mai spune ca daca visezi un acordeon care canta fals inseamna ca va trebui sa te pregatesti sa pierzi persoana iubita sau sa fii pregatit pentru o inmormantare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o minciuna

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca cei care viseaza un acordeon prefera sa faca treburi care sunt sub nivelul lor, mai ales daca acestea le aduc castiguri mai mari din punct de vedere financiar, insa fericirea aceasta nu va dura prea mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.