Interpretare vis in care apare o cabana

0
2290
Interpretare vis in care apare o cabana

Interpretarea viselor in care apare o cabana. Atunci cand visati o cabana inseamna ca aveti vreti sa aveti parte de izolare, vreti sa fiti singur cu propriile ganduri.

Cabana este vazuta ca si o casa mica care de fapt este simbolul corpului nostru in vis, iar marimea ei intristeaza astfel sufletul, care se simte inghesuit, motiv pentru care subsconstientul sugereaza prin vis ca trebuie sa incercati sa va deschideti mai mult inima, sa incercati sa faceti ceva pentru a depasi aceasta stare de moment, care in cele din urma va va produce o mare frustrare.

Atunci cand visati tineri in cabana inseamna ca dati dovada de iresponsabilitate, mai ales daca visati ca in ea se distreaza un grup de adolescenti, iar daca visati ca detineti o cabana inseamna ca aveti nevoie de ajutor si il veti primi la nevoie. Daca in vis apareti dumneavoastra locuind cu copiii in cabana inseamna ca veti avea o viata lunga cu fericire multa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pardoseala

cabana

Atunci cand visezi ca esti cu persoana pe care o iubesti si cu care ai o relatie intr-o cabana inseamna ca vei avea parte de foarte multa fericire alaturi de ea si ca aceasta va dura pentru mult timp.

In cazul in care visezi ca tai singur intr-o cabana intunecata care este si veche inseamna ca te temi foarte mult sa nu ramai singur la un moment dat si vrei sa faci totul ca sa ai pe cineva alaturi. E posibil sa accepti multe compromisuri pentru ca nu esti sigur pe tine. Cabana in general reprezinta faptul ca vrei sa te odihnesti mult, sa scapi de griji.

Pe de alta parte cabana reprezinta un refugiu pe care il adopti pentru o perioada scurta de timp, in care vrei sa ai parte de romantism, sa te inchizi acolo pentru a evada. Consultati si simbolul pentru cuvantul „casa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.