Interpretare vis in care apare ameteala

0
3540
Interpretare vis in care apare ameteala

Interpretarea viselor in care apare ameteala. Daca visezi ca ai o senzatie de ameteala inseamna ca in viata cotidiana te confrunti cu o dezorientare de proportii, ai nesiguranta in faptele tale si deruta.

Ameteala din vis reprezinta faptul ca nu prea stii in ce directie sa o apuci, nu prea stii in cine sa te increzi, toate sunt confuze in viata ta, iar ceea ce crezi ca e sigur se va dovedi in cele din urma a fi total invers.

Totodata subconstientul indica si faptul ca in realitate nu ne mai putem controla, nu mai avem limita, ceea ce va duce la o puternica decadere psihica, iar daca nu constientizam la timp problema, atunci va trebui sa apelam la ajutorul unui specialist in cazul in care cunoscutii nu au sesizat la timp ca sa ne intinda o mana de ajutor.

Senzatia de ameteala poate aparea adesea in visul celor care trebuie sa paseasca catre o alta etapa a vietii, spre exemplu a adolescentilor care termina liceul si urmeaza sa faca o facultate, ei sunt pur si simplu debusolati si nu prea stiu incotro sa o apuce, nu stiu ce specializare li s-ar potrivi, iar aici situatia este destul de ciudata, deoarece nici alegerile sau sfaturile parintilor nu se pot dovedi in cele din urma a fi cele mai potrivite.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un anus

Ca si sfat, in cazul in care ati avut o senzatie de ameteala in vis, este foarte bine sa luati o pauza de la tot, sa mergeti undeva departe de stresul cotidian si sa va luati acolo toate posibilitatile, toate variantele pe care le-ati putea aborda si sa le cantariti cu atentie, fara a lasa pe nimeni sa intervina. In cele din urma se va alege ceva bun de propria decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.