Interpretare vis in care iti deschizi dulapul si gasesti broaste

0
89
Broasca, Foto: handsunseen.blogspot.ro

Interpretarea viselor in care iti deschizi dulapul si gasesti broaste pe haine reprezinta in general o schimbare ce are legatura cu tine si cu felul tau de a fi in societate. Daca visezi ca iti deschizi dulapul simbolizeaza niste decizii pe care doresti sa le iei in ideea de a parveni in fata cuiva, e un semn ca te prefaci pentru a obtine ceva. Hainele reprezinta mastile pe care le alegi in functie de situatie, sau altfel spus fatadele pe care le expui cu scopul de a parea altceva decat esti tu in realitate.

Broasca, Foto: handsunseen.blogspot.ro
Broasca, Foto: handsunseen.blogspot.ro

Faptul ca vezi broaste pe hainele tale simbolizeaza momente de cinste si apreciere pozitiva din parte cuiva sau din partea oamenilor in general. Din aceasta perspectiva, visul in care iti gasesti hainele acoperite cu broaste in vis semnifica faptul ca vrei sa ai un comportament de parvenit in realitate, in colturile cele mai ascunse ale mintii tale te gandesti sa apari in fata lumii ca un personaj plin de eleganta si mister, doresti cu adevarat sa ii faci pe altii sa creada ca esti o persoana de seama, ai un caracter decent, ai succes in toate si, mai presus de orice, esti acoperit de glorie. Asta este imaginea pe care vrei sa ti-o construiesti in societate. Visul in speta exact asta simbolizeaza dupa impletirea tuturor simbolurilor. In viata reala tinzi sa iti creezi un statut superior fata de ceilalti, un statut care insa are la baza doar iluzii pe care ti le imaginezi tu, ganduri de preamarire si glorie desarta. Se prea poate sa fi suferit din pricina lipsei de atentie in trecut iar acum ai gasit modalitatea prin care sa iti creezi un “film” in care sa joci rolul principal in fata celorlalti.

Citește și:  Interpretare vis in care te uiti printrun telescop la stele

In acelasi timp acest vis mai poate semnifica si faptul ca ai decis sa destainui cuiva niste secrete de-ale tale insa exista riscul ca persoana careia vrei sa ii vorbesti despre tainele tale sa isi dea seama ca totul nu este altceva decat niste laude, lucruri de suprafata. Daca se intampla sa visezi ca in dulap se afla broaste care oracaie si fac zgomot neplacut atunci poti sa te astepti la barfe, vorbe urate si ironii din partea cuiva. Si totul va avea legatura cu felul in care te comporti, cu felul in care vrei sa pari pentru ceilalti.

Acest vis poate insa sa aiba si un mesaj oarecum diferit daca este sa-l analizam impartial. Broasca este vazuta in anumite interpretari ca un factor de transformare interioara deoarece ea din mormoloc devine o vietate cu picioare care se poate deplasa si pe uscat. Asta arata o devenire din ceva elementar in ceva mai complex, mai adaptabil. Asadar, privit din aceasta perspectiva, visul in care te uiti in dulap si vezi broaste pe haine poate sa semnifice o hotarare pe care o vei lua in scurt timp, o decizie in sensul schimbarii felului in care vrei sa te prezinti in fata celorlalti. Daca pana acuma ai fost un amator in a te infiltra in anumite cercuri de influenta de valoare mica sau medie, de acum inainte vei incerca sa intri in grupuri mai selecte de oameni cu ajutorul carora poti fi si tu propulsat mult mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.