Interpretare vis in care apar Adam si Eva

0
418
Interpretare vis in care apar Adam si Eva

Interpretarea viselor in care apar Adam si Eva. Acest cuplu primordial are interpretari foarte diferite in vise, mai ales daca ei sunt luati separat. Se spune ca atunci cand il visezi pe Adam, mai ales daca esti femeie, inseamna ca ignori masculinitatea caracterului tau, este momentul sa lasi si partea mai dura din tine sa iasa la iveala.

Visul in care apar Adam si Eva mai poate fi interpretat si din punctul de vedere al unei pierderi si anume, e posibil sa ai ghinion, pur si simplu sa ti se iveasca o perioada mai grea, in care nimic nu-ti va reusi.

Pe de alta parte, daca iti apare cuplul Adam si Eva in vis, e posibil sa auzi de venirea unui prunc pe lume, poate chiar al tau iar unii talmacitori de vise sunt de parere ca in cazul in care ii visezi poate vei adopta un copil.

Cand in vis apare doar Eva inseamna ca veti avea parte de fericire in familie, alaturi de copii si de partenerul de viata iar daca va apare in vis cuplul, stand in Gradina Raiului inseamna ca veti avea parte de dispute in familie, trebuie sa aveti si mai multa grija de sanatate, deoarece e posibil sa aveti parte de o boala in viitorul apropiat, foarte mare.

eva

Totodata in cazul in care visati cuplul Adam si Eva e posibil sa aveti nevoie de sfaturi, de ajutor din partea celor mai in varsta, care au trecut prin viata mai mult, iar la locul de munca trebuie sa incerci sa iti rezolvi conflictele, sa fii mai tolerant fata de colegi, deoarece e posibil ca tu sa fi gresit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare discurs

Acest cuplu primordial mai poate duce si cu gandul la inceputuri, deci la esenta umana, ceea ce inseamna ca ar trebui sa incercati sa va revizuiti viata, sa vedeti de unde ati plecat si unde ati ajuns, poate ca aveti sentimente incerte, de vina, de frica, nu vrei sa dai gres intr-o problema, iar astfel te implici in unele situatii in care vei avea numai de pierdut.

Alte semnificatii ale acestui cuplu in vis se mai pot referi si la razvratire la locul de munca, la neascultare fata de superiori, daca stam sa ne gandim la faptul ca cei doi au ignorat porunca Domnului in Eden ori ca aveti o dorinta sexuala foarte mare, vreti sa va implicati intr-o relatie, vreti sa aveti parte de afectiune, care sa vina odata cu stabilitatea oferita de un partener sigur.

Cuplul acesta din vis mai poate fi si simbolul faptului ca niste prieteni apropiati va vor insela increderea, iar din acest motiv veti fi foarte dezamagit, ori ca va axati prea mult pe sex in relatia cu persoana iubita si uitati sa mai dati curs si sentimentelor. Atunci cand ii visezi pe Adam si Eva goi in Paradis inseamna ca urmeaza un inceput bun in viata ta, vei fi foarte bine dispus si plin de optmism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.