Interpretare vis in care apare alifie

0
1788
Interpretare vis in care apare alifie

Interpretarea viselor in care apare alifie. Atunci cand visezi o alifie cu care esti dat inseamna ca vei reusi sa treci peste toate greutatile vietii si dusmanii tai vor fi eliminati. Daca visezi ca dai pe altcineva cu alifie inseamna ca vei trece printr-o criza poate financiara sau emotionala si va trebui sa te bazezi pe ajutorul unui prieten foarte bun.

Atunci cand visezi ca prepari o alifie inseamna ca vei reusi sa ai un castig financiar iar daca visezi ca te dai cu alifie pe fata si apoi te uiti in oglinda inseamna ca ai dat bani cu imprumut si nu ii mai vezi inapoi.

Cand visezi ca te dai cu alifie inseamna si ca vei castiga bani de undeva, posibil un bonus de la locul de munca, sau poti sa iti incerci norocul la jocuri de noroc iar atunci cand visezi ca te dai cu alifie pe tot coprul sau ca dai pe cineva inseamna ca nu vei fi considerat ca fiind atractiv pentru persoanele de sex opus iar acestea te vor ocoli.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un obiect electronic / electronice

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca daca visezi o alifie inseamna ca vei reusi sa treci peste o criza, iti vei vindeca sufletul, insa alifia, unsoarea din vis mai poate fi si simbolul agitatiei, al nervozitatii cauzate de lipsa de somn.

Daca visezi ca ai o rana pe care o dai cu alifie inseamna ca vei reusi sa treci peste o boala grea sau ca vei ajunge la o stare spirituala mult mai placuta, vei gasi pacea, vei avea oameni buni alaturi de tine si vei fi fericit iar daca visezi ca ai o cutie cu alifie pur si simplu inseamna ca vei lega noi prietenii care iti vor umple timpul liber intr-un mod placut, util, dupa o perioada de deziluzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.