Interpretare vis in care apare un batran

0
24997
Interpretare vis in care apare un batran

Interpretarea viselor in care apare un batran. Daca visati un batran inseamna ca veti face o calatorie lunga care se va finaliza cu mari pierderi si care desigur va intristeaza ori va trebui sa aveti foarte mare grija de sanatate deoarece e posibil sa va prinda din urma o boala foarte mare. In functie de restul simbolurilor si in conceptia traditiilor romanesti, daca visezi un batran mai inseamna si ca vei trai pentru mult timp, deci vei muri de batranete si nu din cauza altor lucruri, deoarece acela esti chiar tu, care vei trai mult.

Batranul din vis mai simbolizeaza si intelepciune, faptul ca vei primi o serie de vorbe care te ajuta, te induioseaza, vei fi rasplatit pentru toate eforturile depuse, iar daca visezi un batran beat inseamna ca nu esti sigur pe puterile tale si nu stii ce vei face cu viata ta.

Un batran bogat in vis reprezinta multe intarzieri in viata de zi cu zi, un batran bolnav inseamna ca trebuie sa incerci sa te obisnuiesti cu viata pe care o ai, daca te visezi pe tine batran inseamna ca vei fi ocrotit exact de cine nu te astepti, daca visezi un batran care nu este ras inseamna ca vei avea parte de multe pierderi si daca visezi ca moare un batran inseamna ca in viitorul apropiat te vei bucura de unele castiguri financiare.

Atunci cand visezi un batran care este retinut de autoritati inseamna ca vei avea noroc in iubire iar daca visezi un batran sarac si vai de el inseamna ca vei reusi sa iti rezolvi toate necazurile care te macinau pana acum.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o gusa

Atunci cand visezi un batran slab inseamna ca vei o vei duce foarte prost cu banii iar daca visezi un rege batran inseamna ca vei reusi sa faci ceva foarte bun, vei avansa personal, atunci cand visezi un batran vagabond inseamna ca vei avea parte de o perioada mai urata in viata ta, te vei deprima.

In cazul in care pur si simplu vezi un batran in visul tau inseamna ca vei avea parte de multe ghinioane iar atunci cand visezi un grup de batrani inseamna ca te pandeste un pericol foarte mare. Daca visezi ca tu esti cel batran inseamna ca te vei inarma cu noi forte, vei deveni mai puternic si vei putea rezista vietii mai bine.

In general batranul din vis poate sa fie un semn bun, deoarece el sugereaza longevitatea si intelepciunea iar daca visezi o batrana inseamna ca e posibil sa auzi niste vesti urate despre o persoana, vesti care te vor durea, de vreme ce o batrana cu multe riduri poate sa simbolizeze faptul ca esti obligat a mergi intr-o delegatie in interes de serviciu, iar tu nu vrei, ceea ce iti va cauza o foarte mare neplacere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.