Interpretare vis in care esti un scriitor de mare succes

0
423
Interpretare vis in care esti un scriitor de mare succes

Interpretarea viselor in care esti un scriitor de mare succes reprezinta dificultatile pe care le ai in a te remarca sau exprima in fata celorlalti sau, intr-un caz mai particular, lipsa mijloacelor de a intra in comunicare cu o persoana la care vrei sa ajungi.

In acelasi timp visul acesta poate exprima greutatile pe care le ai in incercarea de a realiza ceva important. Daca visezi ca esti un scriitor s-ar putea ca in viata reala sa muncesti foarte mult la unele proiecte, la punerea in practica a unor cauze comune. Succesul in aceasta ipostaza simbolizeaza lipsa de afirmare, adica lipsa roadelor pe care le astepti de mult timp.

Visul prevesteste in general o perioada destul de anevoioasa pe parcursul careia vei intampina greutati de tot felul si nu vei reusi sa ajungi nicaieri. Faptul ca in vis te vezi scriitor poate sa fie un semn ca munca la care te-ai inhamat necesita o mare concentrare din partea ta, poate sa fie vorba de strans de informatii pe diferite teme si paliere, poate sa aiba de-a face cu ordonarea unor informatii intr-o anumita schema sau este posibil sa incerci sa iti faci ordine in viata ta.

scriitor de mare succes

Totodata, munca pe care o prestezi si de pe urma careia nu ai momentan nici un rezultat poate sa fie in legatura cu o eventuala elevare pe scara sociala sau profesionala in cazul in care lucrezi intr-o fabrica sau firma. Faptul ca in vis ai succes e un semn ca in viata reala o sa se intample exact pe dos, si anume vei intalni personaje care nu te vor intelege, sau pur si simplu nu vor sa te inteleaga.

Citește și:  Interpretare vis in care descoperi ca cineva din familie a comis o crima

Daca in realitate esti un om cultivat, ordonat si meticulos, acest vis te anunta ca vei trece printr-o perioada dificila din punct de vedere material. In cazul in care visezi asa ceva si esti o persoana agramata sau, ma rog, una care nu pune prea mare pret pe citit si cultura, atunci este un semn ca ai de gand sa accesezi anumite posturi, sau locuri de munca pentru care nu esti pregatit sau pe care nu le meriti.

La fel de bine poate semnifica si faptul ca vrei sa dobandesti pozitia si comfortul unor persoane pe care le invidiezi din cauza culturii lor. Inseamna ca tinzi sa ai ceva pentru care nu ai fost nascut, crescut si educat. Daca te regasesti in aceasta postura, visul te anunta ca in mod sigur vei avea de suferit daca vrei sa fii ceea ce nu esti.

Este un indemn la logica si bun simt, un vis de tip mesaj care are menirea sa te protejeze de o situatie penibila de pe urma careia vei avea doar de suferit. Daca visezi ca esti un scriitor de succes si sentimentul din vis este contradictoriu atunci este foarte posibil ca in viata reala sa iti dai seama de anumite erori de comunicare comise sau sa observi ca abordarea pe care o ai in raport cu tine, cu societatea sau cu orice alt lucru sau persoana este gresita din start.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.