Interpretare vis în care vezi auriu

0
708

Auriul simbolizează bogăție, prosperitate materială, are diferite interpretări în funcție de context și alte detalii din vis. Despre vise se spune că reprezintă o conexiune a subconștientului cu mintea și că ele pot avertiza cu privire la apariția unor situații sau probleme. Auriul poate prezice că o persoană se va îmbogăți.

Iată câteva exemple de vise în care apare auriul:

  • Dacă visezi auriu și alb, înseamnă nemurire, puritate, sănătate, ritual sacru.
  • Dacă visezi o lumină albă sau aurie, visul este semn de noroc, înțelepciune, promovare în grad și viață curată.
  • Dacă visezi un galben auriu, este bine; un astfel de vis te duce cu gândul la pace și relaxare.
  • Visul în care apare un inel auriu este semn de ceartă și clarificare a situației cu o persoană dragă.
  • Dacă visezi că ai găsit un inel auriu, înseamnă faptul că în curând vei cunoaște un om interesant în viața ta.
  • Un inel auriu în vis poate simboliza o vacanță sau o călătorie lungă în realitate.
  • Dacă visezi un lanț auriu este semn că problemele tale se vor rezolva, vei găsi o soluție rapidă și care nu presupune prea mult efort din partea ta.

Oamenii care visează auriu, în realitate sunt puternici și dau dovadă de un optimism nestăvilit, de aceea pot ieși învingători dintr-o luptă dificilă. De regulă culorile strălucitoare, cum este și auriul și argintiul, simbolizează realizarea planurilor cu succes. O excepție este albastrul strălucitor, care simbolizează pericol și necazuri.

Citește și:  Interpretare vis in care suferi de claustrofobie

În general, culoarea din vis reflectă sentimentele și stările de spirit ale acelui om, iar în plus arată o anumită perioadă din viața sa, sau un eveniment. Având în vedere legătura dintre culori și emoții, este bine să fii atent la starea ta emoțională imediat după ce te-ai trezit. De obicei o culoare puternică și vie este asociată cu sentimentele pozitive, iar una plictisitoare este legată de gândurile negative.

Auriul este strălucitor și prezice o viață interesantă, plină de evenimente fericite în viitor. Dacă este o culoare saturată, visul indică prosperitate și succes. Dacă auriul are impurități, poate semnifica o stare negativă.

Auriul în vis este o culoare care prezice dragoste, fericire și armonie în familie. Această culoare strălucitoare este de bun augur. Cu cât auriul este mai intens în vis, cu atât lucrurile vor avea mai mult succes în viața reală. Luminozitatea culorii prezice de asemenea schimbarea în bine.

Auriul asociat cu lumina soarelui simbolizează adevăr, speranță, bunătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.