Interpretare vis în care vezi un șantier

0
2

Dacă în vis vezi un șantier de bloc de apartamente înseamnă că vei lua decizia de a cumpăra o locuință. Un șantier în vis legat de o afacere sau un complex comercial înseamnă că trebuie să ai grijă la banii tăi, să nu investești în următoarea perioadă.

A construi o punte în vis semnifică contacte noi și reînnoirea unor legături vechi. Un pod care se clatină peste un râu, ce trebuie reconstruit în vis, semnifică faptul că vrei să scapi din sânul familiei și să-ți petreci timpul în compania prietenilor și a colegilor de muncă.

Alte interpretări ale viselor în care vezi un șantier:

 • Un șantier abandonat în vis semnifică faptul că ai tendința de a uita de interesele tale și de a ține prea mult cont de interesele altor oameni.
 • A vedea un șantier și o construcție în vis arată că acest vis este o reflectare a realității și este posibil să faci anumite reparații pentru locuința ta sau la o casă de vacanță.
 • Dacă în vis vezi materiale de construcții, pe care le alegi și le cumperi, înseamnă că plănuiești să împrumuți bani pentru a implementa planuri grandioase.
 • A reconstrui casa în vis, realizând lucrări de demolare a pereților și ușilor, pentru extinderea spațiului de locuit arată că vei face o schimbare de planuri în viața reală.
 • Visul despre un șantier în care vezi materiale de construcție de calitate scăzută, prezice că în viața reală te vei confrunta cu probleme serioase, pe care le vei evita prin inteligența ta.
 • Construirea unui garaj în vis arată faptul că vei fi nevoit să faci munca altcuiva, dar și nevoia de a stabili contacte cu oameni noi, ce au alte profesii.
 • Dacă în vis construiești o baricadă, asta înseamnă că vei găsi o soluție bună prin care să scapi de îndoieli și să-ți rezolvi problemele.
 • Dacă în vis vezi o macara pe șantier, este posibil ca părerea ta să fie ascultată în viața reală și acțiunile tale să fie aprobate.
 • Dacă în vis ai văzut cum se prăbușește o macara la un șantier, înseamnă că nu vei primi un sprijin financiar de la cei mai loiali prieteni ai tăi, deși te bazai pe asta.
 • Șantier și construcții în vis pot fi și un semn de probleme de sănătate.
 • Dacă în vis vezi un șantier și o clădire abandonată, înseamnă că în viața reală te vei detașa de o chestiune importantă, iar asta va avea un efect negativ asupra vieții tale.
Citește și:  Interpretare vis in care iubita te inseala cu seful tau

A vedea șantierul pentru casa ta în vis este un semn de situație financiară foarte bună în următoarea perioadă. Dacă în vis ai construit un pridvor, probabil vei ocupa un nou post la job și vei primi un salariu mai bun. Visul în care angajezi pe cineva pe șantier, pentru a construi un acoperiș la o clădire, înseamnă baftă în tot ceea ce faci. Dacă ai visat cum pe șantier s-a prăbușit construcția, înseamnă că o nenorocire se va abate peste familia ta. A participa la lucrările de construcție pe un șantier, este semn de sănătate și dezvoltare a abilităților tale fizice și mintale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.