Interpretare vis in care esti in croaziera de lux

0
2203
Interpretare vis in care esti in croaziera de lux

Interpretarea viselor in care esti in croaziera de lux arata stadiul si evolutia pe scurt timp a vietii tale amoroase anticipand noi relatii de scurta durata si prietenii ocazionale pe care le vei avea in viata reala.

A visa ca esti pe mare intr-un vapor de croaziera semnifica si o stare emotionala excelenta pe care o ai raportandu-te la celelalte persoane. Simbolizeaza usurinta cu care abordezi viata, in special in ceea ce priveste aspectul amoros.

Daca vaporul pe care esti este foarte somptuos si elegant, avand multiple niveluri pline de oameni atunci este un semn ca in viata reala urmeaza o perioada extrem de interesanta in care te vei bucura de atentia persoanelor de sex opus. Este foarte posibil sa te astepte noi aventuri erotice de scurta durata dar care te vor multumi pe deplin.

Mai sugereaza si un nivel foarte ridicat al emotiilor ceea ce demonstreaza o implicare emotionala activa in orice eveniment petrecut in vecinatatea ta. Este un semn ca nimic nu te lasa indiferent(a) si vrei sa participi la orice activitate organizata in comun, vrei sa te remarci intr-un mod pozitiv mai ales in fata celor pe care ii(le) simpatizezi.

vas de croaziera

Daca in vis vei vedea tarmul marii sau oceanului atunci inseamna ca tu constientizezi faptul ca totul are si un sfarsit. Mai precis, arata ca in viata reala stii foarte bine ca relatia sau relatiile amoroase pe care le ai se vor termina in vurand si tot farmecul se va risipi dintr-o data. Nu este exclus ca in realitate sa te pregatesti deja pentru destramarea unei relatii cu cineva, o relatie de scurta durata care insa ti-a adus mari satisfactii.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi un apus de soare

In cazul in care apele marii sau oceanului sunt agitate atunci este un semn ca in viata reala vei avea o relatie foarte agitata care iti va da mari batai de cap, mai poate semnifica si faptul ca se vor isca certuri din orice, nu vei avea rabdare sa asculti nicio argumentatie din partea celuilalt.

Daca in vis vei vedea valuri mari care clatina vasul de croaziera atunci inseamna pericole iminente in relatia ta, este posibil ca alte persoane sa si ajute la indeplinirea acestei rupturi, e posibil chiar sa fii inselat de partenerul tau (partenera ta).

Faptul ca te visezi pe un vas de croaziera, chiar daca denota o stare de nepasare fata de viata si complacere in anumite situatii, implica si stari mai confuze si aprinse dar nu afecteaza in mod profund si definitiv starea generala pe care o ai. Este un semn ca in viata reala nu pui baza prea mare pe ceea ce vezi sau in relatiile la care participi. Mai mult se poate spune ca profiti de conjuncturi si situatii favorabile cu scopul de a te simti bine.

Daca visezi ca te uiti in zare si nu observi niciun tarm in apropiere atunci este un semn ca te-ai decis sa te rupi oarecum de cotidian si sa traiesti o vreme in iluziile unor relatii amoroase usoare. S-ar putea ca in realitate sa iti cauti linistea in relatii de amor cu persoane neserioase si fara un plan anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.