Interpretare vis in care esti in haine de casa si te plimbi pe strada

0
834
Interpretare vis in care esti in haine de casa si te plimbi pe strada

Interpretarea viselor in care esti in haine de casa si te plimbi pe strada se refera in general la faptul ca nu o sa adopti atitudinea potrivita atunci cand situatia o necesita, reflecta comportament inadecvat in unele situatii.

Daca visezi ca te plimbi pe strada in haine de casa atunci este posibil sa nu te pregatesti temeinic pentru noua ta slujba, se poate ca sa nu ai pregatirea necesara unei situatii mai deosebite.

in pijamale pe strada

Visul in care iti apare o strada face referire in general la un drum in viata sau o activitate de cele mai multe ori sociala, s-ar putea sa fie vorba de locul tau de munca sa de o afacere, dar in orice caz este ilustrat modul in care actionezi si gandesti vis a vis de activitatea pe care o desfasori la un moment dat sau fata de relatiile pe care le cultivi in mediul profesional sau social.

Hainele de casa in vis reprezinta modul detasat in care privesti lucrurile, astfel ca in ipostaza de fata apare o nepotrivire flagranta deoarece presupune un mod de actiune si gandire inadecvat unor situatii care necesita mai multa atentie si o perceptie diferita.

Visul ilustreaza faptul ca nu o sa iei o decizie corecta, o sa incurci itele intr-un moment nepotrivit.

Daca te visezi in capot pe strada atunci s-ar putea ca in scurt timp sa ai de suferit in fata unor persoane, mai degraba o sa te faci de ras, o sa intri intr-o situatie penibila ce poate sa lase urmari de lunga durata.

Citește și:  Interpretare vis in care esti incorporat in armata

In alte cazuri atunci cand te visezi in haine de casa pe strada reflecta o stare de plictiseala, o sa te plictisesti de rutina zilnica sau nu o sa arati nici un pic de interes intr-o activitate anume.

Mergand mai departe se poate spune ca visul acesta reprezinta o deconectare maxima sau imboldul de a te deconecta de la stresul unei  munci care te solicita prea mult, s-ar putea sa ai o stare de surmenare pronuntata si subconstientul te anunta astfel ca e nevoie de o relaxare.

Daca in viata reala te zbati sa pui la punct ceva treburi si nu iti iese deloc sau simti ca nu ai spor inseamna ca nici nu trebuie sa te mai fortezi deoarece oricum nu o sa reusesti sa iti faci ordine.

in strada

In alte situatii visul prezinta o oarecare neseriozitate fata de obiective principale sau munci necesare, se poate sa fie vorba si de o atitudine nepotrivita cu cineva mai inalt in rang ca si tine.

De asemenea, visul in aceasta ipostaza poate sa reprezinte si o anumita atitudine putin aroganta din partea unor superiori, poate chiar sefi sau colegi de la serviciu, este posibil sa nu te ia in serios cineva sau sa nu iti fie bagata in seama activitatea asa cum meriti.

Daca visezi asa ceva si in realitate te zbati cumplit pentru a duce la indeplinire niste afaceri sau proiecte personale atunci visul este un semn ca degeaba te chinui deoarece oricum stradania ta nu va fi apreciata asa cum se cuvine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.