Interpretare vis în care te urci pe frânghie care se rupe

0
340
Interpretare vis in care te urci pe franghie care se rupe

Interpretarea visului în care te urci pe o frânghie care se rupe anunță o rupere de relație în termeni generali. Frânghia reprezintă un legământ făcut cu cineva, așadar apariția ei în vis face trimitere directă la legăturile pe care le ai cu diverse persoane. Poate să fie vorba de un mariaj, adică de o legătură matrimonială, poate la fel de bine să însemne o legătură de afaceri sau chiar să fie un semn de jurământ făcut cu cineva.

Indiferent de ce alte semnalmente apar în vis, este semnificativă frânghia, care reprezintă subiectul central al visului. Totodată, presupune o situație pe termen mai lung, poate să semnifice la fel de bine un legământ făcut pe viață. Dacă în vis te urci pe o frânghie care se destramă sau se rupe brusc, înseamnă că legământul nu mai rezistă mult timp sau va avea loc un incident care îi va pune capăt.

Dacă te visezi cum te urci pe o casă cu o frânghie, iar casa nu este a ta, poate să însemne atentarea la o altă familie, sau faptul că te-ai ambiționat să strici o relație. Poate de asemenea să reprezinte faptul că îți dorești foarte mult o căsnicie și în acest sens te folosești de cineva pentru a ademeni persoana pe care ai pus ochii.

Dacă te cațeri pe un munte cu o frânghie și se rupe, atunci este un semn că idealurile pe care ți le-ai propus sunt ori prea mari pentru posibilitățile tale, ori nu ți-ai ales bine asociații cu ajutorul cărora vrei să realizezi ceea ce ți-ai propus. Muntele mai reprezintă și un simbol de glorie mare și funcții înalte, dar în același timp presupune și multă muncă, obstacole și greutăți foarte mari până la acel nivel.

franghie rupta

În acest sens, frânghia cu ajutorul căreia vrei să escaladezi un munte poate simboliza și o înțelegere foarte serioasă pe care ai făcut-o cu un grup de persoane care să te susțină în idealul tău, mai bine spus, un grup organizat foarte strict și pe bază de reguli. În această speță, dacă se rupe frânghia, este un semn că acei colaboratori te-au abandonat.

Citește și:  Interpretare vis în care ești la pescuit și nu poți scoate peștele din apă

Dacă se rupe brusc, înseamnă că necazul se va întâmpla rapid și fără prea multe discuții. Dacă vezi în vis cum se destramă mai încet și apoi se rupe, înseamnă că vor avea loc multe discuții și reproșuri înainte ca ruptura să aibă loc.

Un aspect la fel de important este și înălțimea la care te afli în momentul în care se produce ruptura, căci simbolizează înălțimea sau nivelul de unde vei începe să intri pe o pantă descendentă în carieră sau în alt plan din viața ta. Dacă îți apare în vis că escaladezi un gard, atunci este la fel, doar că este vorba de o afacere mai mică în care ești ajutat de prieteni.

Se poate întâmpla ca frânghia să se rupă în momentul în care vrei să te urci într-un copac, iar în acest caz semnifică faptul că îți dorești să ajungi într-o funcție de cinste pe căi mai puțin oneste și nu vei reuși.

În interpretarea viselor, imaginea unei frânghii care se rupe poate sugera sentimente de nesiguranță sau pierdere a controlului într-o anumită situație a vieții reale. Poate simboliza, de asemenea, frica de eșec sau anxietatea legată de atingerea unor obiective. Reflectă asupra contextului și emoțiilor din vis pentru o mai bună înțelegere a mesajului subconștientului tău. Este important să iei în considerare și reacția ta din vis la acest eveniment, deoarece poate oferi indicii suplimentare despre modul în care abordezi provocările în viața reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.