Interpretare vis in care te urci pe franghie care se rupe

0
337
Interpretare vis in care te urci pe franghie care se rupe

Interpretarea visului in care te urci pe o franghie care se rupe anunta o rupere de relatie in termeni generali. Franghia reprezinta un legamant facut cu cineva asadar aparitia ei in vis face trimitere directa la legaturile pe care le ai cu diverse persoane. Poate sa fie vorba de un mariaj, adica de o legatura matrimoniala, poate la fel de bine sa insemne o legatura de afaceri sau chiar sa fie un semn de juramant facut cu cineva.

Indiferent de ce alte semnalmente apar in vis, este semnificativa franghia care reprezinta subiectul central al visului. Totodata presupune o situatie pe termen mai lung, poate sa semnifice la fel de bine ceva legamant facut pe viata. Daca in vis te urci pe o franghie care se destrama sau se rupe brusc inseamna ca legamantul nu mai rezista mult timp ori va avea loc un incident care ii va pune capat.

Daca te visezi cum te urci pe o casa cu o franghie iar casa nu este a ta poate sa insemne atentarea la o alta familie, sau faptul ca te-ai ambitionat sa strici o relatie, poate de asemenea sa reprezinte faptul ca iti doresti foarte mult o casnicie si in acest sens te folosesti de cineva pentru a ademeni persoana pe care ai pus ochii.

Daca te cateri pe un munte cu o franghie si se rupe atunci este un semn ca idealurile pe care ti le-ai propus sunt ori prea mari pentru posibilitatile tale ori nu ti-ai ales bine asociatii cu ajutorul carora vrei sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Muntele mai reprezinta si un simbol de glorie mari si functii inalte dar in acelasi timp presupune si multa munca, obstacole si greutati foarte mari pana la acel nivel.

Citește și:  Interpretare vis in care te plimbi cu telecabina si ai impresia ca vei cadea

franghie rupta

In acest sens, franghia cu ajutorul careia vrei sa escaladezi un munte poate simboliza si o intelegere foarte serioasa pe care ai facuto cu un grup de persoane care sa te sustina in idealul tau, mai bine spus un grup organizat foarte strict si pe baza de reguli. In aceasta speta daca se rupe franghia e un semn ca acei colaboratori te-au abandonat.

Daca se rupe brusc inseamna ca necazul se va intampla rapid si fara prea multe discutii. Daca vezi in vis cum se destrama mai incet si apoi se rupe inseamna ca vor avea loc multe discutii si reprosuri inainte ca ruptura sa aiba loc.

Un aspect la fel de important este si inaltimea la care te afli in omentul in care se produce ruptura caci simbolizeaza inaltimea, sau nivelul de unde vei incepe sa intri pe o panta descendenta in cariera sau in alt plan din viata ta. Daca iti apare in vis ca escaladezi un gard atunci este la fel, doar ca e vorba de o afacere mai mica in care esti ajutat de prieteni.

Se poate intampla ca franghia sa se rupa in momentul in care vrei sa te urci intr-un copac iar in acest caz semnifica faptul ca iti doresti sa ajungi intr-o functie de cinste pe cai mai putin oneste si nu vei reusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.