Interpretare vis in care apare domeniu

0
134
Domeniu Sursa: butterflyeffectbymarina.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare domeniu. Atunci cand visezi ca iti apare un anumit domeniu in vis, acesta poate sa reprezinte chiar viata ta, tot ceea ce te inconjoara, prieteni, munca, familie, casa, spatiile de relaxare, spatiile in care esti obligat sa mergi si multe altele. Felul in care iti este sugerat sau circumstantele in care acesta poate sa apara reliefeaza cel mai bine viata si modul tau de trai actual.

Domeniu Sursa: butterflyeffectbymarina.blogspot.com
Domeniu
Sursa: butterflyeffectbymarina.blogspot.com

Daca visezi ceva legat de domeniul muncii si te streseaza inseamna ca vei avea probleme la locul de munca iar daca te face sa te simti bine inseamna ca in realitate nu vei avea nici un pic de griji, totul va fi bine pentru tine si pentru cei din jur. Se mai spune ca se pot ivi si probleme cu banii insa aici intram in cu totul alt context.

In cazul in care visezi ca ai o casa mare si cineva intra pe domeniul tau inseamna ca in realitate e posibil ca cineva sa intre in viata ta pe neasteptate, sau chiar fara sa ii permiti, poate e o persoana de sex opus care vrea neaparat sa iti atraga atentia sau poate e vorba despre cineva de la locul de munca, o persoana barfitoare care isi baga nasul in treburile tale personale. Tot aici mai poate fi vorba si despre un infractor care nu vine deloc cu intentii bune pe domeniul tau. Insa avand in vedere semnificatiile multiple ale cuvantului domeniu putem spune ca si interpretarile viselor in care apare devin tot atat de multe. In aceasta ordine de idei ne putem referi la variate domenii, cele sociale, cele colective, cele individuale, cele familiale, cuvantul in sine aparand in context cu altele. Deci visul in care iti apare un domeniu nu poate fi talmacit decat impreuna cu contextul in care apare, asadar puteti consulta restul simbolurilor pentru o intelegere cat mai potrivita.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apare un acoperis.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.