Interpretare vis in care ti se inunda casa de la tevile sparte

0
16525
Interpretare vis in care ti se inunda casa de la tevile sparte

Interpretarea visului in care ti se inunda casa de la tevile sparte este in legatura cu sporul casei, la banii care iti intra in casa si in general cu castigurile pe care le dobandesti tu. In cazul in care te visezi in casa ta si observi cum curge apa de la niste tevi este un semn de pierdere, de paguba.

Trebuie sa iti amintesti in ce incapere a avut loc spartura pentru a-ti da seama cam cu ce ar putea avea legatura. Daca tocmai te-ai mutat intr-o locuinta noua si vezi apa curgand dintr-o teava este un semnal ca nu este cu noroc mutarea ta, s-ar parea ca nu ai nimerit locul potrivit si in cazul asta poate ar fi indicat sa iti gasesti o alta locuinta.

Dintr-un alt unghi poate sa releve faptul ca locul acela sau cladirea respectiva are o incarcatura energetica necompatibila cu energia ta, cu aura ta. Acest lucru in realitate poate sa fie prezent deoarece este recunoscut acest aspect in nenumarate alte situatii similare.

Desi apa este un element cat se poate de pozitiv prin natura ei, chiar si in vis simbolizand puterea de regenerare, castigurile sau sanatatea, in contextul in care apare dintr-o teava sparta, dintr-o conducta fisurata in locuinta poate reprezenta o dereglare a circuitului natural, o eroare ce semnifica mai degraba impotmolirea unei actiuni financiare, pierderea de bani, ghinionul in legatura cu orice are de-a face cu castigurile.

probleme cu o inundatie

A vedea in casa o teava sparta inseamna pierdere financiara, mai mare sau mai mica, in functie de cat de mare e spartura de la teava, sau mai grav cand locuinta este inundata de la acea spartura. Daca visezi ca teava sparta se afla in bucatarie poate sa fie un semn in care esti instiintat de diminuarea belsugului familiei si care poate sa aiba multiple cauze.

Citește și:  Interpretare vis in care se spun povesti de tabara in jurul focului

Din cauza unor boli daca apa este murdara ori a unei investitii gresite ori a unui accident daca apa este calda sau fierbinte. In cazul in care vezi apa tasnind dintr-o teava in dormitorul casei e un semn de neliniste sufleteasca, cel mai probabil dorinte cu conotatie sexuala. Daca esti casatorit (a) acest vis ar putea sa insemne ca in relatia ta a mai intervenit o a treia persoana si in acest caz este nevoie sa fi cu ochii in patru.

Dar la fel de bine se poate ca sa fi chiar tu cel (cea) care a pus ochii pe altcineva si din aceasta cauza sa se iste ceva certuri in familie, sau in relatia de cuplu. Se poate ca in vis sa vezi teava sparta si apa curgand undeva pe trepte ceea ce reprezinta ruinarea unor planuri de avansare profesionala ori anularea sau amanarea unor proiecte importante.

Daca teava s-a spart la etaj si apa se va scurge in aceeasi maniera este un simbol de stagnare spirituala, semnifica o neimplinire pe plan spiritual, poate sa aiba de-a face cu o lucrare artistica, ceva ce tine de un domeniu elevat. Cumva daca o sa visezi teava sparta in beci si apa curgand simbolizeaza o problema majora in legatura cu o mostenire de familie, poate sa fie o situatie in care vei fi nedreptatit la impartirea unei mosteniri, a unei averi mai insemnate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.