Interpretare vis in care apare vant

0
6750
Interpretare vis in care apare vant

Interpretarea viselor in care apare vant. Atunci cand visezi vant inseamna ca vei avea parte de noroc, de vanitate, iar in cazul in care vantul din vis bate impotriva ta, inseamna ca vei avea probleme in familie.

Pe de alta parte in momentul in care visezi un vant bland acesta poate insemna si placeri mari in dragoste iar daca visezi un vant sub forma unei brize placute inseamna ca vei dobandi o pozitie sociala foarte buna.

O briza usoara in vis mai poate reprezenta si o evolutie lenta insa sigura, o schimbare in viata economica ori profesionala cat si sentimentala.

Un vant care adie incet inseamna ca ti-e frica sa infrunti viitorul iar un vant care vine cu furtuna poate insemna o mare nenorocire in viata reala. Atunci cand visezi un vant dulce inseamna ca vei avea parte de multa fericire iar in cazul in care visezi un vant mare deasemenea el prevesteste mult pericol.

O moara de vant in vis inseamna ca proiectele de la locul de munca se vor dovedi a fi de un mare succes iar daca visezi un vant puternic acesta mai poate insemna si situatii schimbatoare, mult pericol, intristare, mult necaz.

Citește și:  Interpretare vis in care apare vreme

vant

O rafala de vant inseamna in viata reala faptul ca trebuie sa eviti situatiile iesite din comun, rezuma-te numai la cele banale, uzuale.

Daca visezi ca suferi de varsat de vant inseamna ca vei avea parte de cearta, iar o rafala violenta inseamna ca trebuie sa faci fata unei situatii destul de inselatoare. Un vant rece inseamna deasemenea primejdii, pericol, faptul ca esti sau vei fi implicat in negocieri si in discutii care au un final plin de nesiguranta.

O suflare de vant inseamna si infidelitate in relatii, inselaciuni, iar un vant tare in vis reprezinta raufacatori in viata ta reala.

Atunci cand visezi ca te ia vantul acesta poate insemna o avansare neasteptata in viata reala. Un vant tulbure reprezinta intristari, necazuri multe iar daca visezi ca urla vantul inseamna ca vei pierde o suma mare de bani. Daca in vis pur si simplu vezi un vant acesta poate prevesti faptul ca te vor prada hotii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.