Interpretare vis in care apare un vas

0
2183
Interpretare vis in care apare un vas

Interpretarea viselor in care apare un vas. Atunci cand visezi ca aduci apa cu un vas inseamna ca vei pierde o parte din bunurile tale materiale iar daca visezi ca astupi un vas inseamna ca trebuie sa inveti sa faci economie.

Un vas de argint reprezinta faptul ca vei primi un post mai bun, se poate sa fii promovat iar atunci cand visezi un vas de aur inseamna deasemenea ca vei fi numit intr-un post mai mare, mai bun, mai bine platit.

Un vas cu flori reprezinta faptul ca vei avea parte de bucurii iar un vas de lut inseamna ca vei reusi sa faci avere mare. Un vas de metal din vis reprezinta o calatorie pe care o vei face si in urma careia vei avea parte de castiguri mari, de mult noroc iar daca visezi ca lovesti un vas acesta reprezinta vesti bune si intelegere in familie.

Cand visezi ca lovesti un vas cu ciomagul acesta prevesteste o impacare cu persoanele care iti sunt dusmane ori cu care aparent nu te intelegi iar daca visezi ca lovesti un vas cu cutitul inseamna ca vei avea parte de o boala cu junghiuri, cutitul fiind de regula simbolul junghiurilor, al impunsaturilor.

In cazul in care visezi ca lovesti un vas cu palma dreapta acest lucru reprezinta neintelegeri in familie iar daca il lovesti cu palma stanga inseamna ca vei avea musafiri nepoftiti care se vor certa in casa ta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ceaun

Atunci cand visezi ca lovesti un vas cu piciorul ori cu ambele picioare inseamna ca vei avea regrete pentru o persoana, o vei compatimi, iar daca in vis iti apare un vas de nichel inseamna ca in curand e posibil sa participi la o casatorie ori poate chiar tu te vei casatori. Un vas de pamant in vis prevesteste o viata fericita si plina de cinste iar un vas gol simbolizeaza multe dificultati.

Atunci cand visezi un vas care are o planta inseamna ca trebuie sa te astepti la o schimbare in bine, in viata ta vor interveni situatii placute iar un vas plin inseamna mult belsug.

Deasemenea si daca visezi ca pui flori intr-un vas inseamna ca vei avea parte de castiguri si de mult noroc iar daca visezi ca umpli un vas acesta prevesteste faptul ca te vei bucura de o companie placuta.

Cand visezi ca se sparge un vas cu ulei inseamna ca te asteapta mult ghinion. In traditia romaneasca se spune ca vasele de argint ori de aur din vis reprezinta mult succes, inaintare in rang, la locul de munca ori in societate, iar daca visezi un vas sau mai multe vase de fier, de metal, inseamna ca te vei casatori cu o persoana care are o situatie financiara buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.