Interpretare vis în care vezi un vas de lut

0
144

Vasul de lut în vis simbolizează lacrimi, perspective neclare, stagnare, dar și oaspeți, o vizită cu probleme, invitați care pot să abuzeze de ospitalitatea ta. Dacă în vis dai un vas de lut unui vecin, înseamnă despărțire de persoana iubită. Dacă visezi că torni ceva într-un vas de lut, înseamnă că în curând vei participa la un eveniment important. Dacă în vis apar și flori, este semn că acest eveniment va avea loc mai repede.

Dacă visezi că bei apă dintr-o cană de lut, este semn că în realitate va trebui să muncești foarte mult. Un vas de lut pictat, în vis, simbolizează o viață bună în ciuda incertitudinilor și angoaselor.

Interpretarea unui vis în care apare un vas de lut plin cu lichid:

  • Un vas de lut cu lapte arată că vei avea sentimente puternice pentru cineva care apare recent în viața ta.
  • Un vas de lut cu apă curată semnifică faptul că vei obține succes și popularitate.
  • Dacă visezi un vas de lut cu vin este semn că sănătatea ta va fi bună și vei avea succes în societate. Vinul din vasul de lut prezice îmbunătățirea sănătății, dar și optimismul tău.
  • Un vas cu lichid neplăcut în vis înseamnă că vei experimenta situații stresante în realitate și îți vei pierde speranța la un moment dat, sau chiar vei pierde tot ce ai. O băutură rea într-un vas de lut simbolizează dezamăgire în viață.
  • Un vas de lut umplut cu apă în vis prezice bârfe și calomnie.
  • Dacă visezi un vas de lut cu lichid limpede este semn că oamenii te respectă mai mult pentru bunăstarea ta, decât pentru tine. Visul semnifică și faptul că ai prieteni loiali, care te vor ajuta la nevoie și îți vor mulțumi când faci ceva pentru ei.
Citește și:  Interpretare vis in care apare distinctie

Un vas de lut plin este semn de bogăție. Și totuși sunt vise în care, dacă vezi un vas plin, trebuie să ai mare grijă, pentru că este posibil să-ți bați capul degeaba, să depui mult efort și să pierzi timp fără rost. Dacă visezi că îl spargi este semn rău, incertitudine, situații neplăcute, ceartă serioasă. Un vas de lut întreg înseamnă că vei primi oaspeți importanți în casa ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.