Interpretare vis in care ti se strica masina pe drum

0
6586
Interpretare vis in care ti se strica masina pe drum

Interpretarea viselor in care ti se strica masina pe drum se refera in principal la probleme care o sa iti apara in viata personala sau intr-o alta activitate programata pe care o desfasori pe o perioada mai lunga.

Daca visezi ca esti pe un drum si conduci un automobil si ramai in pana semnifica faptul ca ai disfunctii majore sau nu ai capacitatea de a-ti coordona viata in mod corespunzator, mereu te lovesti de cate ceva si iti trebuie un timp pana ce repornesti.

Simbolizeaza o mare capacitate de a urma un plan sau un obiectiv insa s-ar putea ca in scurt timp sa se intample un eveniment major care o sa te dea inapoi sau o sa te tina in imposibilitatea de a realiza ceea ce doresti.

Daca te afli pe un drum drept si ti se strica masina este un semn ca in realitate nu poti sa ti calea dreapta si curata, mereu trebuie sa te poticnesti in lucruri inutile ori esti prea slab(a) ca sa rezisti tentatiilor de tot felul.

A visa ca esti cu masina pe strada si ocolesti alte autovehicule dar apoi ti se strica masina inseamna ca in realitate ai abilitatea si priceperea de a evita obstacolele si de a face fata multor greutati, insa este posibil ca ceva sa iti puna mari probleme intr-o imprejurare viitoare, planurile iti vor fi zadarnicite de cineva.

De multe ori asemenea vis reflecta si faptul ca nu te poti concentra mult timp asupra unei idei sau asupra unui obiectiv, daca in momentul de fata esti in plin progres intr-un domeniu visul este un semn ca o sa apara o persoana care o sa te influenteze de asa natura incat o sa intarzii foarte mult cu planurile.

probleme cu masina pe drum

Daca visezi ca nu reusesti eviti gropi si nimeresti intr-una si ti se strica masina inseamna ca este posibil sa te imbolnavesti in curand sau daca deja ai vreo afectiune suparatoare visul semnifica o usoara agravare in viitor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o semnatura

Daca visezi ca mergi cu viteza si ti se strica masina inseamna ca ambitiile tale exagerate iti for da de furca, esti prea entuziast(a) si nu prea ai pe ce sa te bazezi, este posibil sa clachezi deoarece ai idealuri prea mari pentru conditia ta actuala.

Din alta perspectiva, visul in care nu se vede prea bine in fata ta si ti se strica masina in timp ce conduci denota faptul ca nu esti convins pe deplin ca metodele tale de lucru sunt cele potrivite, nu ai incredere in sansele tale sau viziunea ta nu se coreleaza cu realitatea.

Daca masina pe care o conduci in vis este o limuzina si ti se strica in timpul mersului atunci s-ar putea ca in realitate sa dezamagesti pe cineva, probabil o persoana care te-a incurajat si sustinut material o sa fie dezamagita de actiunile tale prostesti. In acelasi timp mai poate simboliza si o decadere din niste drepturi sau pierderea unor privilegii datorita functiei sau statutului pe care il ai in prezent.

Daca te visezi conducand o masina rablagita si ti se strica pe drum este un semn de schimbare, poti sa te astepti ca in scurt timp sa scapi de niste greutati. In aceasta ipostaza este posibil ca tehnicile invechite sau mentalitatea sa iti puna probleme si sa realizezi ca trebuie facuta o schimbare in acest plan cat de curand. Se mai poate spune si ca o sa iti reinnoiesti unele raporturi profesionale sau relatii care nu iti mai aduc nicio satisfactie in viata.

Visul in care conduci pe o strada aglomerata si ti se strica masina semnifica faptul ca ai competitori multi intr-o afacere personala sau ai persoane care te invidiaza mult, o sa ai obstacole din cauza aceasta si este chiar posibil sa pierzi sanse bune de a castiga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.