Interpretare vis in care apare un frigider

0
5579
Interpretare vis in care apare un frigider

Interpretarea viselor in care apare un frigider. Atunci cand visezi un frigider se spune ca este dovada lipsei tale de implicare in viata de zi cu zi, lipsa de afectivitate, racirea tuturor relatiilor, deasemenea fiind si echivalentul instinctului dezvoltat de auto aparare si de auto conservare.

Frigiderul din vis mai poate reprezenta si amanarea sau chiar oprirea oricaror planuri, un mare impas. In cazul in care il visezi deschis sau plin inseamna ca doresti sa fii iubit, simti nevoie de afectiune si esti deschis catre relatii noi, catre contacte sociale, speri la afectiune multa, vrei sa iesi din carapacea ta ca sa poti cunoaste mai bine lumea.

In acelasi timp in cazul in care visezi un frigider se mai spune si ca esti deschis la relatii afective. Atunci cand visezi un frigider gol sau inchis inseamna ca in realitate esti o persoana prea izolata, te retragi prea mult, fugi de societate insa in acelasi timp ai si o mare incapacitate de manifestare a sentimentelor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o masa

Cand in vis iti apare un frigider bine aprovizionat inseamna ca vei avea parte de bunastare iar un frigider defect inseamna ca vei avea multe lipsuri banesti. Un frigider gol inseamna multa saracie si atunci cand visezi ca iei mancare din frigider inseamna ca nu comunici suficient cu cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.