Interpretare vis in care apare ecran

1
9241
Interpretare vis in care apare ecran

Interpretarea viselor in care apare ecran. Atunci cand visezi un ecran, acesta poate avea foarte multe semnificatii, insa asociat fiind cu televizorul ne putem raporta la faptul ca in viata reala vei avea parte de multa actiune, de multe evenimente, e posibil sa fii invitat la petreceri si sa te simti foarte bine cu cei din jur.

Insa ecranul de televizor mai poate sugera si faptul ca ca esti mult prea implicat in viata sociala, e posibil sa fie vorba si de multe barfe si de certuri cu cei apropiati, avand in vedere ca la televizor vedem stirile.

Insa atunci cand visezi un ecran se mai poate spune si ca acesta reprezinta faptul ca vei intra in posesia unor informatii foarte valoroase pentru tine, care te pot bucura ori intrista, iar acest lucru ce poate interpreta in functie de starea pe care ti-o da in vis prezenta ecranului.

Daca visezi ca ecranul este stins inseamna ca vestile pe care le vei afla nu-ti vor fi de nici un folos iar daca este alb negru inseamna ca vestile te afecteaza doar din punct de vedere social, insa nu te ating la nivel personal, deoarece auzi lucruri despre persoane straine tie, te socheaza pur si simplu felul de a se purta al oamenilor.

Pe de alta parte, ecranul din vis mai poate simboliza si un fel de ecran al vietii, deci ne putem raporta si la lumea cealalta atunci cand visam un ecran, mai ales pentru el de fapt ne arata o alta lume in momentul in care il privim, nu arata lumea din imediata noastra apropiere. La un ecran de tv putem privi diverse emisiuni, concursuri, filme, cronici, stiri, reportaje, documentare si multe altele.

ecran

Acest lucru inseamna ca visul in care iti apare un ecran poate sa fie interpretat si in functie de ceea ce ti-ai amintit ca ai privit prin el. Totusi conteaza foarte mult si dimensiunea ecranului iar aici ne putem referi la faptul ca daca visezi un ecran enorm in aer liber inseamna ca ai o viziune foarte distorsionata asupra lumii, totul te impresioneaza, totul ti se pare ciudat, insa acest lucru se poate intampla si din cauza ca nu prea esti iesit in lume, nu cunosti multe, esti un om modest si ramai socat in fata minunatiilor naturii cand dai de una.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un congelator

Ecranul insa nu este doar al televizorului, avand in vedere ca el poate sa fie ori perete sau plansa pe care se face o proiectie, deci puteti consulta si simboluile pentru cuvintele „perete” si „plansa” sau chiar „proiectie” ori „cinema”. Se mai poate vorbi in acest se si de sensibilitatea celui care viseaza, de nevoia de a se proteja sau de a se ascunde in spatele unor imagini sau a unor idei.

In acest sens mai putem spune si ca cei care viseaza un ecran, de oricare ar fi el, inseamna ca sunt persoane care se ascund in spatele imaginatiei, isi creeaza o lume in care realitatea nu are ce face si in plus refuza sa traiasca dupa regulile impuse de adevar. Ecranul poate sa fie interpretat si din punct psihologic mult mai adanc, avand in vedere ca se poate vorbi astfel despre un temperament distant, rece, frivol.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca ecranul poate sa reprezinte si temerile omului, lipsa de curaj in fata vietii si in fata greutatilor care apar, insa puterea de a crea unele idei pe care totusi nu le poate exprima in mod deliberat. Deci e posibil ca cel care viseaza un ecran sa fie in stare sa observe propria existenta cat si a celor din jur dar sa nu fie in stare sa se implice in adevaratul sens.

1 COMENTARIU

  1. Eu am visat un televizor negru cu ecran spart.. si din curiozitate parca am incercat sa-l pornesc iar imaginea(ecranul) isi revenea din ce in ce mai bine ..?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.