Interpretare vis in care apare o balanta

0
610
Interpretare vis in care apare o balanta

Interpretarea viselor in care apare o balanta. Atunci cand visezi o balanta inseamna ca trebuie sa ai grija la relatiile noi pe care le legi deoarece e pozibil ca cineva sa vrea sa te insele sau sa iti faca rau, poate chiar sa iti strice imaginea si sa te duca la pierzanie.

In cazul in care talerele balantei pe care le visezi sunt la acelasi nivel inseamna in viata ta vei da dovada de foarte multa ratiune, vei cantari bine lucrurile si vei reusi sa iei cele mai bune decizii, deoarece esti un om trecut prin multe chiar daca poate nu ai o varsta tocmai inaintata.

In cazul in care unul dintre cele doua talere este mai jos pozitionat trebuie sa va raportati si la restul simbolurilor din vis deoarece acestea vor spune exact daca situatia va fi in avantaj sau in dezavantaj.

Se poate sa ne raportam si la faptul ca daca talerul din stanga este mai jos atunci vom avea noroc, deoarece dreapta, simbolul dreptatii sta deasupra, vom avea un viitor luminos, insa daca talerul din stanga este deasupra, atunci se preconizeaza o situatie dezastruoasa.

Balanta, asemeni balansoarului poate aparea persoanelor care se decid foarte greu, nu prea stiu pe ce drum sa o apuce, ori dimpotriva poate sa arate si faptul ca persoana care viseaza este perfect echilibrata, stie ce vrea de la viata si se coporta ca o persoana perfect adulta care e in stare sa ia decizii, are o personalitate balansata potrivit.

balanta

Totusi visele in care apare o balanta sunt atat de contradictorii pe cat de complexe, avand in vedere ca ele mai pot sugera si un dezechilibru, indiferent de cat de stabila ar fi balanta din vis, poate sa sugereze faptul ca ar trebui sa incercam sa ne mai temperam, sa fim mai senzoriali, sa nu mai plecam urechea la orice si nici sa nu ne mai abandonam inima pe nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un balansoar

De multe ori balanta din vis sugereaza si faptul ca ne simtim tradati, ne simtim nedreptatiti si am vrea sa ni se arate si noua justitia in fata, exact asemeni unei doamne a dreptatii, care sa loveasca cu spada pentru verdict, cum este de altfel si simbolul Balantei, ca si zodie. Ar trebui insa, in momentul in care visam o balanta sa ne dam seama de realitate si sa nu vedem ceea ce nu este tocmai din teama de a lua o decizie brusca, ori din comoditatea de a acuza si de a astepta un rezultat.

Asemeni si nativilor din zodia Balanta, aceasta poate sa sugereze faotul ca cel care o viseza este o persoana diplomata, care iubeste echilibrul, armonia, arta, frumosul in general, poate sa simbolizeze si atractia puternica fata de sexul opus, deoarece Balantele de regula au un magnet incredibil pentru acestea, faptul ca se pricep la negocieri si dau dovada de multa amicitie, au un spirit simpatic si mereu jovial, gata sa schimbe vremea in cazul in care cineva este trist.

Chiar daca balanta din vis, ca si obiect mai poate simboliza si faptul ca persoana respectiva are putere mare de a convinge, aici lucrurile sunt cu dus si cu intors, deoarece unele simboluri ne pot arata in vis daca vom reusi sau sa nu sa perseveram, sa cnvingem.

Simbolurile visului in care apare o balanta se pot prelungi la lista de caracteristici ale nativilor din zodia Balanta, insa nu intotdeauna sunt cele mai plauzibile, avand in vedere ca foarte mult conteaza si persoana care viseaza, cat si restul simbolurilor ce apar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.