Interpretare vis in care apare un unicorn

0
3998
Interpretare vis in care apare un unicorn

Interpretarea viselor in care apare un unicorn. Unicornul este simbolul magiei, al lumii fanteziste, ceea ce inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes pe planul creatiei, sa nu iti lipseasca inventivitatea, sa fii plin de idei si sa excelezi in domeniul artei iar daca ai norocul sa lucrezi in aceatsa industrie vei avea foarte mult succes si vei fi foarte apreciat.

In cazul in care visezi ca hranesti un unicorn inseamna ca vei avea de unde sa te inspiri, primesti si multa afectiune, esti si capabil sa oferi multa iubire iar cei care te cunosc sunt foarte mandri ca te au in preajma si recunoscatori in moemntul in care ii ajuti.

Daca visezi ca esti calare pe un unicorn inseamna ca vei avea parte de foarte multa stima, daca visezi ca il gasesti in padure inseamna ca vei cunoaste un om care te va uimi prin calitatile tale formidabile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare rac

Unicorn

Din punct de vedere psihologic, unicornul din vis arata ca cel car il viseaza este un om imaginativ, nu se prea conduce dupa principiile realitatii, ratiunea pentru el este inafara orizontului cunoasterii, insa foarte sensibil de altfel, cu un suflet foarte bun, in stare sa dea orice, cu un spirit plin de pasiune si de eleganta, o prezenta de-a dreptul socanta menita sa arate celor din jur ca magia chiar poate sa existe si pe pamantul pe care il calcam zilnic in picioare.

Unicornul din vis mai are si menirea de a prevesti o fapta buna pe care o vei face sau o fapta buna care va fi facuta de cineva pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.