Interpretare vis in care apare o lacusta

0
3804
Interpretare vis in care apare o lacusta

Interpretarea viselor in care apare un lacusta. Atunci cand visezi o lacusta inseamna ca vei avea parte de o piedica minora, care insa poate sa devina foarte periculoasa. Daca visezi mai multe lacuste inseamna in realitate ca vei fi nevoit sa ceri sfatul unei persoane care are mai multa experienta decat tine, pentru a putea rezolva o problema care vine pe nepusa masa.

In acelasi timp, lacusta din vis mai poate insemna si multa saracie, prigonitori in viata, iar daca visezi ca ai o lacusta in casa inseamna ca in realitate ai o femeia, nevasta, iubita, rea langa tine, iar mai multe lacuste pot prevesti si o saracie de scurta durata in casnicia ta.

Atunci cand visezi multe lacuste, visul cunoaste mai multe interpretari, el putand fi si prevestitorul obstacolelor marunte, peste care treci foarte greu, dar care dupa o discutie in contradictoriu se vor rezolva foarte bine, iar atunci cand visezi lacuste care sar inseamna de fapt ca vei avea parte de multe framantari, de griji mici dar care iti strica linistea zilnica.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o vanatoare

lacusta

Daca ti se pare in vis ca auzi un sunet facut de lacuste inseamna in realitate ca vei primi vesti foarte bune de la un prieten aflat departe si atunci cand vezi lacuste in vis, se mai spune ca vei avea parte de lipsuri, viata ta se va afla intr-o perioada de seceta, de vreme ce mai multe lacuste pot sa prevesteasca si vesti rele, relatii sentimentale scurte, casnicii scurte, vreme rea sau chiar prigonire, alungare din viata cuiva anume.

De multe ori visele sunt interpretabile in mai multe cai, mai ales pentru ca ele depind de restul simbolurilor care apar, deci trebuie sa incercati sa faceti o legatura in functie si de acele simboluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.