Interpretare vis in care mergi cu bicicleta si te ratacesti in padure

0
362
Interpretare vis in care mergi cu bicicleta si te ratacesti in padu

Visul in care mergi cu bicicleta prin padure in primul rand inseamna temeri legate de reusita unor afaceri sau temerea ca ca nu vei obtine ceva asa cum ai planuit. Bicicleta simbolizeaza afaceri prospere, e un semn care aduce cu sine vestile bune, daca o femeie viseaza asta inseamna ca are ganduri de casatorie insa in acelasi timp si emotii de nereusita in aceasta privinta. Padurea arata mai degraba emotiile care te incearca in timp ce doresti sa realizezi ceva important.

Mergand pe bicicleta demonstreaza si faptul ca ai nevoie de un balans in ceea ce intreprinzi, adica nevoia de a obtine cumva un echilibru intre partea practica a vietii si cea spirituala, un echilibru care sa te ajute in telurile tale. Mergand pe bicicleta anunta un succes, o veste de reusita, e un vis care are conotatii pozitive insa in momentul in care esti in padure pedaland deja lucrurile primesc mai multe nuante.

Padurea este un ansamblu complex care arata exact traiectoria, problemele si starea ta de fapt in drumul spre succes. Daca ai un sentiment de neliniste inseamna ca o sa te pandeasca ghinioanele si neintelegeri cu anumiti oameni. Daca este cu copaci frumosi si inverziti inseamna ca sperantele tale sunt intemeiate, vei ajunge la un viitor imbelsugat si vei fi fericit. Daca vezi  animale salbatice atunci nu e bine deloc, e un semn de pericole.

cu bicicleta in padure

Daca vezi foarte multe conifere atunci e un semn de austeritate, de multe lipsuri, daca vei vedea multi copaci taiati inseamna ca direct proportional vor creste si veniturile tale. Daca e verde si deasa simbolizeaza o stare de sanatate foarte buna, voiosie si sperante mari. In cazul in care vezi multe cioturi si uscaturi asta anunta, cel putin in parte, o perioada destul de incerta si cu multe lipsuri.

Citește și:  Interpretare vis in care duci o cruce sau esti rastignit

Daca ai trecut printr-o dumbrava sau vezi o dumbrava inseamna ca te vei intalni in drumul tau cu o companie placuta, vei avea tovarasi de drum cumsecade sau chiar o partenera placuta.

Cararile intortocheate pe care mergi sunt semnale care vestesc lucruri necunoscute si parti mai putin curate ale afacerii, arata de multe ori caile necinstite ale unor afaceri. Psihologic vorbind, daca padurea este verde simbolizeaza faptul ca ai o stare de sanatate corporala si mentala foarte buna, ai vitalitate maxima si esti dispus la orice incercare.

Daca padurea este intunecoasa si iti creeaza o stare de frica sau groaza atunci ceva sigur nu este in regula cu planurile tale, s-ar putea ca cineva sa te tradeze in afacere, deci mare atentie la ce parteneri iti alegi deoarece exista riscul sa te traga pe sfoara. In cazul in care copacii au frunze uscate vei avea pierderi mari intr-o afacere, daca vezi flori prin padure inseamna ca vei beneficia de ajutorul unor persoane cu totul si cu totul deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.